Μηχανοκίνητες Αναδιπλούμενες Οθόνες για αίθουσες συσκέψεων και συνεδριάσεων.

H ARTHUR HOLM είναι ένας κορυφαίος Ευρωπαίος κατασκευαστής εξαιρετικής ποιότητας μηχανικά αναδιπλούμενων και σταθερών οθονών. Η εταιρεία διαθέτει μια εμπνευσμένη γκάμα προϊόντων παρέχοντας υλικά με καινοτόμο σχεδιασμό, ευελιξία και εξατομίκευση.

Τα προϊόντα της ARTHUR HOLM, οι μηχανοκίνητες οθόνες που μπορεί να είναι αναδιπλούμενες, περιστρεφόμενες, απλής και διπλής όψης, παρέχουν λύσεις σε χώρους συνεδρίων και συσκέψεων με εξαιρετικά φινιρίσματα, στιβαρή κατασκευή καθώς 100% παραμετροποίηση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Εκτός των οθονών, η ARTHUR HOLM πρωτοπορεί στη σχεδίαση και άλλων οπτικοακουστικών συσκευών που χρησιμοποιούνται σε χώρους συνεδρίων και συσκέψεων, όπως μηχανοκίνητο σύστημα ανύψωσης για “gooseneck” συνεδριακά μικρόφωνα, και ειδικά μεγάφωνα με ηλεκτρική απόκρυψη τους στο τραπέζι.

Όλα τα προϊόντα μπορούν να χειριστούν με πολλούς τρόπους, όπως απευθείας πάνω από τη συσκευή, μέσω smartphone / tablet application ή και με Σύστημα Αυτοματισμού CRESTRON, παρέχοντας ευελιξία και εξυπηρέτηση καθώς είναι δυνατό το άνοιγμα και το κλείσιμο όλων των monitors ή και μικροφώνων του χώρου, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!

Έχετε την επιλογή από μοναδικά κομψά, ευέλικτα, ενεργειακά αποδοτικά και εργονομικά προϊόντα, που χρησιμοποιούνται στις πιο έγκριτες αίθουσες συνεδριάσεων, συσκέψεων, χώρους υποδοχής, κοινοβούλια, γερουσίες, ινστιτούτα και design ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο παρέχοντας τη δυνατότητα βελτιστοποίησης του χώρου.

Μηχανοκίνητες οθόνες

Μηχανοκίνητες οθόνες για ενσωμάτωση σε έπιπλα

Χειροκίνητες οθόνες

Χειροκίνητες οθόνες για ενσωμάτωση σε έπιπλα

Εφαρμογές

Εφαρμογές Μηχανοκίνητων Αναδιπλούμενων Οθονών

  • Αίθουσες συνεδριάσεων
  • Δωμάτια συναντήσεων
  • Αμφιθέατρα
  • Ιδρύματα
  • Ξενοδοχεία
  • Χώροι υποδοχής
  • Περίπτερα διερμηνέων
  • Αίθουσες δικαστηρίων

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.