Σε αντίθεση με ένα συμβατικό ηχείο ψευδοροφής, τα αόρατα ηχεία μπορούν να ενσωματωθούν στο εσωτερικό του γραφείου ή του ξενοδοχείου σας, χωρίς καμία ένδειξη για το πού βρίσκονται – μέχρι να ενεργοποιήσετε τον ήχο!

Η κορυφαία σειρά αόρατων ηχείων που παρέχεται από την ABAS, θα γεμίσει το χώρο σας με υψηλής ποιότητας ήχο, ενώ εγκαθίσταται εντελώς κρυφά, μετατρέποντας τον τοίχο ή την οροφή σας σε αόρατες πηγές ποιοτικού ήχου.

Η εταιρία ABAS παρέχει οικονομικά, αποδοτικά και αποδεδειγμένα αόρατα ηχεία με εξαιρετικά ευρεία κάλυψη και εξαιρετικά ομαλή εκτεταμένη απόκριση συχνότητας που ανταγωνίζονται την ποιότητα ήχου ορατών ηχείων με συγκρίσιμες τιμές, καθιστώντας τα μια ιδανική επιλογή για ένα αξιόπιστο και απίστευτο αόρατο ηχητικό σύστημα.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τη σειρά αόρατων ηχείων από την ABAS σε:

  • Γραφεία
  • Ξενοδοχεία
  • Γκαλερί τέχνης
  • Κατοικίες

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.