Το ασύρματο διαδραστικό σύστημα ψηφοφορίας, είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνετε μια παρουσίαση πιο διαδραστική ώστε να κερδίσετε την συμμετοχή του κοινού.

Το Ασύρματο Σύστημα Ψηφοφορίας είναι κατάλληλο για ένα εύρος εφαρμογών, προσθέτοντας διαδραστικότητα σε συναντήσεις και συνέδρια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να επιτρέψει στους συμμετέχοντες να πουν τη γνώμη τους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης προσωπικού, εργαστηρίων, κ.α. Κάθε φορά που χρειάζεστε να ψηφίσετε για κάποιο θέμα ή να συλλέξετε πληροφορίες για κάποιο θέμα σε ένα συνέδριο, το  Ασύρματο Σύστημα Ψηφοφορίας είναι ο τέλειος τρόπος να το κάνετε.

Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το δικό του λογισμικό αλλά και μέσω Microsoft Powerpoint διευκολύνοντας τη διαδικασία δημιουργίας παρουσιάσεων.

Το ασύρματο διαδραστικό Σύστημα Ψηφοφορίας από την ABAS, αποτελείται από έναν ασύρματο δέκτη RF ο οποίος επικοινωνεί ασύρματα με πολλαπλά πληκτρολόγια τα οποία έχουν δοθεί στους συμμετέχοντες.

Εκτός από τα πληκτρολόγια επιλογής, το σύστημα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ψήφου και απάντησης ερωτήσεων μέσω internet με συσκευές smartphone ή tablet. Με τη χρήση ενός smartphone ή tablet, το κοινό σας μπορεί να συνδεθεί, να απαντήσει σε ερωτήσεις και να συμμετέχει. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μπορούν να συμμετέχουν στην παρουσίαση σας, είτε βρίσκονται στο χώρο είτε όχι.

Εφαρμογές Ασύρματου Συστήματος Ψηφοφορίας

Τα Ασύρματα Συστήματα Ψηφοφορίας από την ABAS μπορούν να εφαρμοστούν σε: Συνέδρια Έρευνες (εργαζομένων) Κουίζ Συναντήσεις μετόχων Συνέδρια Πολιτικών κομμάτων Συναντήσεις δημοτικών συμβουλίων Εργαστήρια διαχείρισης κινδύνου Συλλογή νέων ιδεών

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Ασύρματα Διαδραστικά Συστήματα Ψηφοφορίας, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση. Είτε αφορά σε ένα απλό Ασύρματο Σύστημα Ψηφοφορίας, είτε σε πιο σύνθετο, η ABAS έχει την ιδανική λύση για εσάς.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.