Ασύρματο Σύστημα Συνεδριάσεων Σύστημα Συνεδρίων TELEVIC για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς.

Το συνεδριακό σύστημα ασύρματης τεχνολογίας δεν χρειάζεται καλώδια σύνδεσης να λειτουργήσει, καθώς οι συσκευές επικοινωνούν ασύρματα μεταξύ τους, ενώ αποτελείται από ασύρματα συνεδριακά μικρόφωνα και μονάδα ελέγχου.

Τα ασύρματα συνεδριακά συστήματα, εκ φύσεως, απαιτείται να είναι αξιόπιστα, ανθεκτικά και ασφαλή.

Η ABAS με πάνω από 37 χρόνια εμπειρίας σε συνεδριακά συστήματα και εκατοντάδες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, συνεργάζεται με τη Βελγική εταιρεία TELEVIC Conference και παρέχει στην ελληνική αγορά όλο το εύρος των συνεδριακών τους συστημάτων. Εδώ και 40 χρόνια η TELEVIC Conference κατασκευάζει τα πιο καινοτόμα συστήματα για όλα τα είδη συνεδριακών συναντήσεων.

Το ασύρματο συνεδριακό σύστημα της TELEVIC συνδυάζει τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες, μαζί με μακρόχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη υψηλά αξιόπιστων ασύρματων συνεδριακών συστημάτων. Χρησιμοποιεί τις υπερσύγχρονες ασύρματες τεχνολογίες Quad-Band, διορθωτικά πρωτόκολλα με εξελιγμένο σύστημα σφαλμάτων και εξελιγμένους αλγόριθμους κρυπτογράφησης, για απόλυτη ασφάλεια στις συνομιλίες.

Με παρουσία σε σχεδόν 60 χώρες, το ασύρματο συνεδριακό σύστημα TELEVIC είναι το πιο δυνατό και ασφαλές συνεδριακό σύστημα στην αγορά σήμερα.

Το ασύρματο συνεδριακό σύστημα TELEVIC έχει ενσωματωμένο web server ο οποίος είναι προσβάσιμος από κάθε υπολογιστή, λάπτοπ, tablet η smartphone χρησιμοποιώντας ένα κοινό πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μέσω του web server έχετε πλήρη έλεγχο του συστήματος.

Η ενσωματωμένη κρυπτογράφηση 128 bit AES, σε συνδυασμό με το αποκλειστικό πρωτόκολλο επικοινωνίας και πρόσβασης ελέγχου, προσφέρει 3 επίπεδα ασφαλείας και εμπιστευτικότητα, σε τέτοιο σημείο που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο παρόμοιο προϊόν.

Ρύθμιση

Ρύθμιση Ασύρματο Συνεδριακό Σύστημα TELEVIC

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε μια βασική ρύθμιση ασύρματου συστήματος διάσκεψης. Σχεδιάστε το δικό σας με την ABAS!

Εφαρμογές

Εφαρμογές Ασύρματο Συνεδριακό Σύστημα TELEVIC

Τα ασύρματα συνεδριακά συστήματα της ABAS μπορούν να εγκατασταθούν μεταξύ άλλων σε:

  • Κυβερνητικά και δημόσια κτίρια
  • Εμπορικά γραφεία
  • Ξενοδοχεία
  • Τράπεζες
  • Εκπαιδευτικά και ιατρικά ιδρύματα
  • Αίθουσες συνεδρίων
  • Κέντρα τύπου
  • Αίθουσες

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.