Το συνεδριακό σύστημα ασύρματης τεχνολογίας δεν χρειάζεται καλώδια σύνδεσης να λειτουργήσει, καθώς οι συσκευές επικοινωνούν ασύρματα μεταξύ τους, ενώ αποτελείται από ασύρματα συνεδριακά μικρόφωνα και μονάδα ελέγχου.

Τα ασύρματα συνεδριακά συστήματα, εκ φύσεως, απαιτείται να είναι αξιόπιστα, ανθεκτικά και ασφαλή.

Η ABAS με πάνω από 37 χρόνια εμπειρίας σε συνεδριακά συστήματα και εκατοντάδες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, συνεργάζεται με τη Βελγική εταιρεία TELEVIC Conference και παρέχει στην ελληνική αγορά όλο το εύρος των συνεδριακών τους συστημάτων. Εδώ και 40 χρόνια η TELEVIC Conference κατασκευάζει τα πιο καινοτόμα συστήματα για όλα τα είδη συνεδριακών συναντήσεων.

Το ασύρματο συνεδριακό σύστημα της TELEVIC συνδυάζει τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες, μαζί με μακρόχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη υψηλά αξιόπιστων ασύρματων συνεδριακών συστημάτων. Χρησιμοποιεί τις υπερσύγχρονες ασύρματες τεχνολογίες Quad-Band, διορθωτικά πρωτόκολλα με εξελιγμένο σύστημα σφαλμάτων και εξελιγμένους αλγόριθμους κρυπτογράφησης, για απόλυτη ασφάλεια στις συνομιλίες.

Με παρουσία σε σχεδόν 60 χώρες, το ασύρματο συνεδριακό σύστημα TELEVIC είναι το πιο δυνατό και ασφαλές συνεδριακό σύστημα στην αγορά σήμερα.

Το ασύρματο συνεδριακό σύστημα TELEVIC έχει ενσωματωμένο web server ο οποίος είναι προσβάσιμος από κάθε υπολογιστή, λάπτοπ, tablet η smartphone χρησιμοποιώντας ένα κοινό πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μέσω του web server έχετε πλήρη έλεγχο του συστήματος.

Η ενσωματωμένη κρυπτογράφηση 128 bit AES, σε συνδυασμό με το αποκλειστικό πρωτόκολλο επικοινωνίας και πρόσβασης ελέγχου, προσφέρει 3 επίπεδα ασφαλείας και εμπιστευτικότητα, σε τέτοιο σημείο που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο παρόμοιο προϊόν.

Ρύθμιση Ασύρματο Συνεδριακό Σύστημα TELEVIC

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε μια βασική ρύθμιση ασύρματου συστήματος διάσκεψης. Σχεδιάστε το δικό σας με την ABAS!

Εφαρμογές Ασύρματο Συνεδριακό Σύστημα TELEVIC

Τα ασύρματα συνεδριακά συστήματα της ABAS μπορούν να εγκατασταθούν σε κυβερνητικά και δημόσια κτίρια, εμπορικά γραφεία, ξενοδοχεία, τράπεζες, εκπαιδευτικά και ιατρικά ιδρύματα αίθουσες συνεδρίων, κέντρα τύπου, αίθουσες κ.α.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Ασύρματα Συνεδριακά Συστήματα, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. 

Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.