Τα αυτόνομα ηλεκτρονικά ρολόγια, είναι αναλογικά ή ψηφιακά, σε διάφορα μεγέθη, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου και εγκαθίστανται σε ποικίλες εφαρμογές όπως, χώρους γραφείων, δημοτικά συμβούλια χώρους, πλατείες, προσόψεις κτιρίων και λοιπούς εξωτερικούς χώρους.

Η ABAS συνεργάζεται με τη Γαλλική κατασκευάστρια εταιρεία BODET που διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτόνομων ηλεκτρονικών ρολογιών τα οποία συνδυάζουν το στυλ και  τη σύγχρονη τεχνολογία.

Αναλογικά Ρολόγια

Χαρακτηριστικά των αναλογικών αυτόνομων ηλεκτρονικών ρολογιών : Μονής ή διπλής όψης Διάμετρος έως 100 εκατοστά Δείκτες ώρας, λεπτών και προαιρετικά δευτερολέπτων Προαιρετικός οπίσθιος φωτισμός LED (backlight) Επιλογή υλικού κατασκευής, χρώματος και σχεδίου Ειδικούς μηχανισμούς ρολογιών μεγάλου μεγέθους με μήκος δεικτών έως και 2 μέτρα, για προσόψεις κτιρίων και εκκλησίες

Ψηφιακά Ρολόγια

Χαρακτηριστικά των ψηφιακών αυτόνομων ηλεκτρονικών ρολογιών Μονής ή διπλής όψης Ψηφία LED για τις ώρες, τα λεπτά, και προαιρετικά για δευτερόλεπτα Ύψος ψηφίων έως 45εκ. Επιλόγή χρώματος ψηφίων LED Aυτόματη ρύθμιση φωτισμού ανάλογα με τη φωτεινότητα περιβάλλοντος Ένδειξη θερμοκρασίας χώρου Ένδειξη ημερομηνίας Mέτρηση χρόνου count up ή count down με χειριστήριο για συνεδριακούς χώρους, δημοτικά συμβούλια, κλπ.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Αυτόνομα Ηλεκτρονικά Ρολόγια, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστα συστήματα σε κάθε περίπτωση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.