Δίκτυο Ethernet και Wifi για Οικίες. Ολοκληρωμένη Λύση Internet για το Σπίτι.

Το δίκτυο Ethernet και Wifi μιας οικίας αποτελεί τη ραχοκοκαλιά επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης όλο και περισσότερων συστημάτων που χρησιμοποιούνται καθημερινά από όλη την οικογένεια. Εκτός από τη χρήση του για ψυχαγωγία όπως η περιήγηση στο Internet ή η παρακολούθηση ταινιών και η αναπαραγωγή μουσικής από online πλατφόρμες, ένας αυξανόμενος αριθμός συστημάτων της οικίας εξαρτάται πλέον από το δίκτυο Ethernet και Wifi που πρέπει να είναι σταθερό και αξιόπιστο.

Η τεχνολογία Smart Home που επιτρέπει το χειρισμό του φωτισμού, κλιματισμού, σκίασης, κλπ. από smartphones και tablets ακόμα και όταν ο χρήστης δεν βρίσκεται στην οικία, τα συστήματα ασφαλείας όπως ο συναγερμός και οι κάμερες, αλλά και οι όλο και περισσότερες συσκευές που υποστηρίζουν την τεχνολογία IoT (Internet of Things), βασίζονται στο δίκτυο Ethernet και Wifi το οποίο θα πρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα.

Η ABAS θα αναλάβει να σχεδιάσει, εγκαταστήσει και διαμορφώσει ένα ασφαλές, αξιόπιστο και γρήγορο σύστημα δικτύου Ethernet και Wifi που θα είναι προσαρμοσμένο στον τύπο και τις απαιτήσεις της λειτουργίας και χρήσης της οικίας σας.

Εγκαθιστώντας ένα διανεμημένο δίκτυο WiFi σε όλη την οικία με κεραίες τελευταίας τεχνολογίας WiFi 6 ώστε να επιτυγχάνονται υψηλές ταχύτητες σε κάθε χώρο αλλά και ενιαίο δίκτυο ώστε ο χρήστης να μη χρειάζεται να συνδέεται σε νέο WiFi κάθε φορά που αλλάζει δωμάτιο, όλη η οικογένεια θα χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο ταυτόχρονα χωρίς καθυστερήσεις.

Χρησιμοποιώντας συσκευές από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως Aruba, Hewlett Packard, Ruckus, Ubiquiti για switches και access points, Mikrotik και Fortigate για routers και firewalls σε συνδυασμό με τον προηγμένο προγραμματισμό τους, η ABAS θα παραδώσει ένα υπερσύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα δικτύου Ethernet και Wifi που θα είναι κατάλληλο για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας της οικίας σας.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.