Δίκτυο Ethernet, Wifi και Internet για Ξενοδοχεία. Ολοκληρωμένη Λύση Internet Ξενοδοχείου.

Το δίκτυο Ethernet και Wifi ενός ξενοδοχείου αποτελεί μια από τις σύγχρονες προκλήσεις του χώρου καθώς όλοι οι επισκέπτες απαιτούν υψηλές ταχύτητες για σύνδεση στο internet αλλά είναι και η ραχοκοκαλιά πάνω στην οποία όλα τα συστήματα χειρίζονται και επικοινωνούν μεταξύ τους.

Η εκτεταμένη χρήση του από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου για ψυχαγωγία όπως η περιήγηση στο Internet, η παρακολούθηση ταινιών και η αναπαραγωγή μουσικής από online πλατφόρμες, καθιστά το δίκτυο Ethernet και Wifi του ξενοδοχείου μείζονος σημασίας το οποίο πρέπει να είναι σταθερό και αξιόπιστο.

Σχεδόν όλα τα υποσυστήματα του ξενοδοχείου συνδέονται στο δίκτυο Ethernet και Wifi ώστε να μπορούν να χειριστούν, να διασυνδεθούν με άλλα συστήματα ή να συνδεθούν στο Internet. Από το σύστημα PMS – Property Management System του ξενοδοχείου, τους υπολογιστές και τους servers των εργαζόμενων, του συστήματος IPTV, των λειτουργιών του BMS και smart με χειρισμό του φωτισμού, κλιματισμού, σκίασης, παρακολούθησης αισθητήρων, ενέργειας κλπ., την τηλεφωνία τεχνολογίας VoIP αλλά και  τα συστήματα ασφαλείας όπως ο συναγερμός και οι κάμερες, όλα συνδέονται στο δίκτυο Ethernet και Wifi το οποίο θα πρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα.

Η ABAS θα αναλάβει να σχεδιάσει, εγκαταστήσει και διαμορφώσει ένα ασφαλές, αξιόπιστο και γρήγορο σύστημα δικτύου Ethernet και Wifi που θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της λειτουργίας του ξενοδοχείου σας.

Εγκαθιστώντας ένα διανεμημένο δίκτυο WiFi σε όλο το ξενοδοχείο με κεραίες τελευταίας τεχνολογίας WiFi 6 ώστε να επιτυγχάνονται υψηλές ταχύτητες σε κάθε χώρο αλλά και ξεχωριστά δίκτυα WiFi για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες ώστε να έχουν διαφορετικές ταχύτητες και hotspot portals για έλεγχο πρόσβασης επισκεπτών, θα διασφαλιστεί η βελτιστοποιημένη χρήση του internet από όλους.

Χρησιμοποιώντας συσκευές από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως Aruba, Hewlett Packard, Ruckus, Ubiquiti για switches και access points, Mikrotik και Fortigate για routers και firewalls σε συνδυασμό με τον προηγμένο προγραμματισμό τους, η ABAS θα παραδώσει ένα υπερσύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα δικτύου Ethernet και Wifi που θα είναι κατάλληλο για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου σας.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.