Έξυπνη Μπάρα Ήχου Βιντεοδιάσκεψης CRESTRON

Μόνο η Crestron μπορεί να παραδώσει μια έξυπνη μπάρα ήχου που είναι τόσο έξυπνη.

Απλή. Λεία. Η νέα Crestron Video Conference Smart Soundbar είναι η ιδανική λύση τηλεδιάσκεψης και web conferencing με εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ιδανική συνάντηση κάθε φορά, σε οποιαδήποτε μεγέθους αίθουσα, με μία μόνο σύνδεση USB.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την τρέχουσα προσφορά!

Ακούστε τα όλα.

Η σειρά Crestron UC Smart Soundbar προσφέρει δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της ηχητικής μηχανικής σε κάθε συσκευή. Κάθε Crestron UC Smart Soundbar:

  • Συνδυάζει την επεξεργασία ψηφιακού σήματος, συμπεριλαμβανομένης της Ακουστικής Echo ακύρωσης, ενίσχυσης, ηχείων και μικροφώνων
  • Χρησιμοποιεί την τεχνολογία δημιουργίας προσαρμοστικών δοκών για να πάρει όποιον μιλάει με ακριβή ακρίβεια
  • Πέρα από την απλή ενίσχυση φωνής που υποστηρίζει ήχο πλήρους εμβέλειας, έτσι ώστε το πλουσιότερο περιεχόμενο να έχει τον πληρέστερο ήχο

Δείτε τους όλους.

Η νέα σειρά Crestron UC Smart Soundbar σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε κάθε οπτική αναφορά και χειρονομία. Επιλέξτε την επιλογή της φωτογραφικής μηχανής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Και οι δύο κάμερες σας δίνουν μεγάλη εικόνα με όσο το δυνατόν πλησιέστερη ποιότητα στην πραγματική ζωή. Εάν θέλετε να μηδενίσετε τα ηχεία ή να μετρήσετε τους συμμετέχοντες, τότε η Crestron UC Soundbar με την ενισχυμένη κάμερα 4K είναι κατασκευασμένη για εσάς.

Κάντε τα όλα γρήγορα

Μια διαδικασία εγκατάστασης που είναι τόσο κοντά στην άμεση ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε.

  • Αποκτήστε το Crestron UC Soundbar κατάλληλο για το δωμάτιό σας
  • Τοποθετήστε χρησιμοποιώντας ενσωματωμένο βραχίονα
  • Συνδεθείτε με την τροφοδοσία
  • Συνδέστε USB
  • Αναπαραγωγή

Η αρθρωτή τοποθέτηση επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα καλώδια

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.