Ένας ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων είναι ένας μεγάλος πίνακας LED dot matrix και χρησιμοποιείται για την εμφάνιση του σκορ ενός αθλητικού παιχνιδιού ή αγώνα. Η ABAS συνεργάζεται με τους καλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές οι οποίοι εξειδικεύονται στους πιο καινοτόμους πίνακες αποτελεσμάτων έχοντας στο ενεργητικό τους χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

Οι πίνακες αποτελεσμάτων που παρέχει η ABAS είναι σχεδιασμένοι με προηγμένα υλικά προκειμένου να διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση η βέλτιστη ποιότητα:

  • Αντοχή ball-impact (πρότυπο DIN)
  • Πιστοποίηση FIBA (όπου εφαρμόζεται)
  • Υψηλής φωτεινότητας επιφάνεια LED SMD για εξαιρετική θέαση ακόμη και κάτω από το φως του ήλιου
  • Αδιάβροχη κατασκευή (όπου απαιτείται) με αξιολόγηση αντοχής IP, αναφορικά με το νερό και την υγρασία, διασφαλίζοντας τη δυνατότητα της ομαλής συνεχούς εξωτερικής χρήσης
  • Πολλά χρόνια εγγύησης

Τα προιόντα μας συνεχώς ανανεώνεται ώστε να μπορούν καλύψουν απλές αλλά και πιο σύνθετες απαιτήσεις. Από πίνακες αποτελεσμάτων για κλαμπ ερασιτεχνών, μέχρι πίνακες αποτελεσμάτων για υψηλού επιπέδου αθλητικούς διαγωνισμούς.

Η ABAS παρέχει ένα μεγάλο εύρος πινάκων αποτελεσμάτων για τις περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες όπως: μπασκετ, ποδόσφαιρο, τένις, ποδηλασία, ξιφασκία, πολεμικές τέχνες, χαντμπολ, ραγκμπι, βόλεϊ, ρυθμική γυμναστική, χόκεϊ στον  πάγο, πόλο, αγώνες δρόμου, κτλ.

Εξαρτήματα Συστήματος Ηλεκτρονικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων

Κάποια εξαρτήματα πινάκων περιλαμβάνουν: ασύρματη κονσόλα ελέγχου με οθόνη αφής, πλαϊνή εμφάνιση πάνω στην οθόνη των φάουλ των παικτών, των πόντων, των αριθμών και των ονομάτων, καθώς και ρολόι 24 ή 30 δευτερολέπτων για βολές το οποίο εμφανίζει χρόνο κατοχής μπάλας και χρόνο παιχνιδιού.

Εξατομίκευση Ηλεκτρονικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων

Τα γούστα σας και τα χρώματα σας είναι σημαντικά για εμάς! Επιλέξτε αθλήματα, χρώματα φανέλας, ονόματα ομάδων κ.ο.κ.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Ηλεκτρονικών Πινάκων Αποτελεσμάτων, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστα συστήματα σε κάθε περίπτωση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.