Χαρίστε στους καλεσμένους σας μια νέα τηλεοπτική εμπειρία στο ξενοδοχείο σας. Ολοκληρωμένη λύση IPTV για Ξενοδοχεία από την ABAS.

Προσφέρετε ψυχαγωγία, επικοινωνία και ενημερωτικές υπηρεσίες και αυξήστε την άνεση και την ικανοποίηση των επισκεπτών σας.

Το Σύστημα Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος IPTV,  είναι η μετάδοση σήματος τηλεόρασης από επίγεια ή δορυφορική σύνδεση, βίντεο ή άλλου περιεχομένου πολυμέσων μέσω ενός δικτύου IP.

Το  περιεχόμενο μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος IPTV, μεταδίδεται σε κατάλληλες Hotel Smart IP τηλεοράσεις ή ακόμα και σε κινητό, tablet, laptop, ενώ μπορεί εύκολα να ενσωματώσει βίντεο κατ’ απαίτηση (VoD).

Η τεχνολογία IPTV χρησιμοποιείται συνήθως από ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια για την παροχή διαδραστικής τηλεόρασης στα δωμάτια πελατών, προκειμένου να διευρύνει την εμπειρία τους με περισσότερα χαρακτηριστικά από την παραδοσιακή παρακολούθηση τηλεόρασης.

Υψηλή τεχνολογία

Οι επισκέπτες σας σας μπορούν να απολαύσουν το προσωπικό τους περιεχόμενο όπως μουσική, ταινίες κτλ. το οποίο είναι αποθηκευμένο στις έξυπνες συσκευές τους, μεταδίδοντας το εύκολα στην έξυπνη τηλεόραση (Smart TV) του δωματίου τους.

Θα μπορούν επίσης παρακολουθούν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά κανάλια, να απολαύσουν τις τελευταίες κυκλοφορίες ταινιών ή να παρακολουθήσουν αθλητικά γεγονότα, όπως θα έκαναν στο σπίτι τους.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω μεταδίδονται από μία και μόνο πλατφόρμα χωρίς ταλαιπωρία σε ένα συναρπαστικό, απλό και ελκυστικό περιβάλλον χρήστη, για την προσέλκυση περισσότερων πελατών.

Πολλαπλά οφέλη

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αναβαθμίσουν το σύστημα IP Television σε ένα αμφίρδρομο διαδραστικό σύστημα μέσω του οποίου θα αποκτήσουν μια πιο ουσιαστική σχέση με τους πελάτες τους προσφέροντας τους υπηρεσίες ώστε να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να προβούν σε πολλαπλά πρόσθετα κέρδη.

Έξυπνη διαφήμιση

Ταυτόχρονα, το σύστημα IPTV μπορεί να είναι ένας διακριτικός αλλά και αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης που δείχνει όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου (προσφορές στο εστιατόριο, στο spa, μασάζ, κλπ), αλλά και την προώθηση των εξωτερικών επιχειρήσεων (εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, κ.λπ.)

Χαρακτηριστικά

Απεριόριστες δυνατότητες IPTV

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει ένα προσαρμοσμένο σύστημα μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος ΙPTV από την ABAS.

 • Μηνύματα καλωσορίσματος
 • Eπισκόπηση λογαριασμού
 • Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών
 • Yπηρεσία αφύπνισης
 • Tαινίες VoD
 • Eνσωμάτωση PMS
 • Yπηρεσίες και δραστηριότητες διαφήμισης
 • Ξενοδοχειακές υπηρεσίες και πληροφορίες
 • Διαδικτυακές κρατήσεις
 • Άμεσο check-out
 • Καιρός
 • Ημερολόγιο και εκδηλώσεις
 • Πληροφορίες ταξιδιού και πτήσεων

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.