Οι μεταφραστικές καμπίνες χρησιμοποιούνται για την ηχομόνωση που προσφέρουν, επιτρέποντας στους διερμηνείς να εκτελούν αποτελεσματικά τη δουλειά τους χωρίς παρεμβολές θορύβων από εξωτερικές πηγές, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης που απαιτείται κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου, συμβάλλοντας σε μια καλύτερη εμπειρία για όλους.

Η ΑBAS, με εμπειρία 40 ετών σε συστήματα συνεδρίων και ταυτόχρονης μετάφρασης, διαθέτει λύσεις που θα καλύψουν και το πιο απαιτητικό συνέδριο.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μεταφραστικών καμπίνων, ιδανικές για ταυτόχρονη διερμηνεία, συναντήσεις και συνέδρια με άριστη ηχομόνωση μεταξύ διερμηνέων, συμμετεχόντων και παρευρισκομένων, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των μεταφραστικών συνεδρίων ISO2603 και ISO4043, δημιουργώντας ένα άνετο εργασιακό περιβάλλον, επιτρέποντας τέλεια οπτική και ακουστική επικοινωνία.

Οι μεταφραστικές καμπίνες της ABAS είναι επιδαπέδιες ή επιτραπέζιες, λυόμενου τύπου, δηλαδή τα πλαινά μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους εντός 10 λεπτών από μη ειδικευμένο άτομο και είναι κατάλληλες για τοποθέτηση εντός αιθουσών που δε διαθέτουν ειδικές ηχομονωμένες μόνιμες καμπίνες. Διαθέτουν πάνελ οροφής, πόρτα, σύστημα εξαερισμού και επιφάνεια εργασίας των μεταφραστών και προσφέρονται με επένδυση ξύλου ή επένδυση σε γκρι χρώμα με ειδική τροχήλατη βάση μεταφοράς και αποθήκευσης.

Η ABAS είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της MULTI CAISSES, μιας εταιρείας με έδρα τον Καναδά, με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή επαγγελματικών φορητών μεταφραστικών καμπίνων.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Μεταφραστικών Καμπίνων

  • Πλήρως συμβατές με Ευρωπαϊκά πρότυπα ISO-2603 και ISO-4043.
  • Κατάλληλες για 2 ή 3 διερμηνείς.
  • Διαθέσιμα μοντέλα σε γκρι ή ξύλινα χρώματα.
  • Σύνθεση 10 πάνελ (για 2 άτομα) 13 πάνελ (για 3 άτομα).
  • Παράδοση σε τροχήλατες θήκες μεταφοράς βαρέως τύπου.
  • Προσφέρονται με 2 μονάδες εξαερισμού χαμηλού θορύβου (38dB) και αφαιρούμενο τραπέζι εργασίας.
  • Κατασκευάζονται από ελαφριά και ηχομονωτικά πάνελ.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.