Συσκευές Video Conference για Zoom & Microsoft Teams

Οι συσκευές Neat είναι πρωτοποριακές συσκευές τηλεδιάσκεψης που απευθύνονται σε όλους τους τύπους χώρων συσκέψεων για ένα διαρκώς εξελισσόμενο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, οικιακούς χώρους, και άλλες εγκαταστάσεις. Αυτό περιλαμβάνει open spaces, αίθουσες συσκέψεων κάθε μεγέθους, καθώς και γραφεία στο σπίτι. Είναι σχεδιασμένες για native λειτουργία με Microsoft Teams και Zoom, χωρίς την απαίτηση χρήσης PC, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για υψηλότερη απόδοση και κοινωνική αλληλεπίδραση των ομάδων σας, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της δημιουργικότητας και παραγωγικότητας.

 

Neat Bar

Η Neat Bar είναι μία απλή, μικρή και κομψή video bar αίθουσας συσκέψεων, η οποία μιμείται εύκολα τις αλληλεπιδράσεις της πραγματικής ζωής, προσφέροντας ήχο και εικόνα υψηλής ποιότητας. Λειτουργεί άψογα για συναντήσεις, huddle ή focus spaces για έως και δέκα άτομα με μία ή δύο οθόνες. Η Neat Bar συνδέεται με το Neat Pad, που είναι μια δυναμική οθόνη αφής 8”, για εκκίνηση και έλεγχο των Microsoft Teams και Zoom συναντήσεων σας. Υποστηρίζει και την λειτουργία Bring Your Own Device (BYOD) για σύνδεση με PC ή Mac και πραγματοποίηση κλήσεων με οποιοδήποτε πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης.

Neat Bar Pro

Η Neat Bar Pro video bar μπορεί να σηκώσει έως και τρεις μεγάλες οθόνες, για να σας προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία συνάντησης, επιτρέποντάς σας να βλέπετε ταυτόχρονα άτομα και περιεχόμενο πιο εύκολα. Ενσωματώνει δύο κάμερες εξαιρετικής ανάλυσης και έναν προηγμένο αισθητήρα βάθους εικόνας που σε συνδυασμό προσφέρουν zoom 16x και ανάλυση 100MP. Η Neat Bar Pro απλοποιεί τις ρυθμίσεις AV για μεσαίες και μεγάλες αίθουσες συσκέψεων και συνδυάζεται με το Neat Pad για έλεγχο και χειρισμό των Teams ή Zoom συναντήσεών σας. Υποστηρίζει επίσης την λειτουργία BYOD.

Neat Board

Το Neat Board αποτελεί ένα πλήρες video conference πακέτο σε μια απλή, κομψή, all in one συσκευή. Αποτελούμενο από μία οθόνη αφής 65 ιντσών, ένα ισχυρό ηχοσύστημα και μια ενσωματωμένη , Neat Bar, το Neat Board θα σάς προσφέρει μία εμπειρία συνεργασίας, πέρα από την τυπική βιντεοδιάσκεψη και την ασύρματη κοινή χρήση περιεχομένου, επιτρέποντας παράλληλα το σχολιασμό και την χρήση πίνακα. Το Neat Board λειτουργεί εξαιρετικά για ad-hoc κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σε ανοιχτούς κοινωνικούς χώρους.

Neat Board 50

Το Neat Board 50 είναι μια κομψή αλλά ισχυρή συσκευή, σχεδιασμένη να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία σε όλους τους χώρους του γραφείου σας, προσαρμόζοντας στο πως εσείς επιθυμείτε να συναντηθείτε και να εκφράσετε τις ιδέες σας. Η οθόνη αφής 50 ιντσών σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη Neat Bar Pro video bar, σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε, να αλληλοεπιδράσετε, να δημιουργήσετε και να συνεργαστείτε αποτελεσματικά, εύκολα και γρήγορα. Σε συνδυασμό με προσαρμοζόμενη βάση ή επιτοίχια βάση, το Neat Board 50 επιτρέπει σε οποιονδήποτε να προσαρμόσει την οθόνη προς τα πάνω ή προς τα κάτω για βέλτιστη χρήση και προβολή.

Neat Frame

Το Neat Frame είναι μια μοναδική συσκευή με portrait οθόνη αφής , ιδανική για το γραφείο στο σπίτι, τους χώρους huddle της εταιρείας ή τους χώρους hot desking, παρέχοντας έναν όμορφο και βολικό τρόπο συνάντησης. Η υπέροχη κάμερά στο επίπεδο των ματιών, σας προσφέρει μια εμπειρία συνάντησης πιο εστιασμένη και φυσική. Ταυτόχρονα, η συσκευή απελευθερώνει τον φορητό υπολογιστή σας για άλλες εργασίες, διασφαλίζοντας ότι παραμένετε απόλυτα προσεκτικοί και αφοσιωμένοι.

Neat Pad

Το Neat Pad είναι μια λεπτή, διακριτική συσκευή με οθόνη αφής 8” υψηλής ανάλυσης, για την έναρξη και τον έλεγχο των συσκέψεων του Microsoft Teams ή του Zoom ή για τον έλεγχο της διαθεσιμότητας αιθουσών, προκειμένου να κάνετε κράτηση καθώς και κράτηση άλλων χώρων εργασίας. Το Neat Pad περιλαμβάνεται στο Neat Bar και στο Neat Bar Pro, αλλά μπορεί επίσης να αγοραστεί ξεχωριστά, το οποίο είναι ιδανικό εάν θέλετε να τοποθετήσετε πολλά Neat Pads έξω από δωμάτια με πολλαπλές εισόδους.

Neat Center

Το Neat Center είναι μια συνοδευτική συσκευή η οποία επεκτείνει την ισχύ άλλων συσκευών Neat και το Neat Symmetry, για να εξασφαλίσει ότι οι συμμετέχοντες σε απομακρυσμένες συσκέψεις απολαμβάνουν μια σταθερά πιο κοντινή, καθαρότερη οπτικοακουστική και οπτική γωνία με όλους στην αίθουσα. Με μια κάμερα φακού 360° και ένα omnidirectional mic array (συστοιχία μικροφώνου 16x παντός κατεύθυνσης), το Neat Center επιτρέπει στους απομακρυσμένους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν μεγαλύτερη συμμετοχή σε όλες τις υβριδικές συναντήσεις σας.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.