Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Εικόνας για Σκάφη

Το Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Εικόνας της ABAS για σκάφη, προσφέρει σε εσάς και τους επισκέπτες του σκάφους σας, μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία με πρόσβαση σε πολλές ταινίες και σειρές με κρυστάλλινο ήχο και εικόνα και χειρισμό είτε μέσω συστήματος αυτοματισμού Crestron, είτε αυτόνομα.

Το Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Εικόνας μπορεί να διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο ταινιών και σειρών αποθηκευμένα σε Server που βρίσκεται στο σκάφος ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για αναπαραγωγή. Φυσικά, το περιεχόμενο αυτό μπορεί να εμπλουτίζεται διαρκώς.

Το Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Εικόνας επίσης υποστηρίζει streaming από online πλατφόρμες όπως Netflix, Prime Video, Apple TV+, αλλά και offline λειτουργία ώστε να αποφύγετε τις υψηλές χρεώσεις του 4G ή δορυφορικού Internet και να έχετε πάντα διαθέσιμο το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Η λειτουργία BYOD (bring your own device) θα καταπλήξει τους επισκέπτες σας καθώς θα μπορούν να προβάλλουν το περιεχόμενο που έχουν αποθηκευμένο στη φορητή συσκευή τους smartphone / tablet ασύρματα σε οποιαδήποτε τηλεόραση του σκάφους, εύκολα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτό που κάνει το σύστημα μοναδικά εύχρηστο και λειτουργικό είναι η δυνατότητα χρήσης του από πολλά άτομα ταυτόχρονα σε διαφορετικούς χώρους. Κάποιος βλέπει τα επεισόδια της αγαπημένης του σειράς του Netflix στην καμπίνα του, ενώ ταυτόχρονα στο σαλόνι η υπόλοιπη παρέα βλέπει ταινία δράσης με εικόνα 4K HDR και ήχο Dolby Atmos.

Όλο το περιεχόμενο εμπλουτίζεται αυτόματα με τα κατάλληλα γραφικά (cover-art) και τις πληροφορίες, ώστε να παρουσιάζεται με τη μορφή μιας μοναδικής βιβλιοθήκης πολυμέσων που έχει σχεδιαστεί για λειτουργικότητα και ευχρηστία.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.