Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου για Σκάφη

Ένα Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου Σκαφών προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική στο σκάφος σας, χρησιμοποιώντας ηχεία υψηλής ποιότητας και αισθητικής, κατάλληλα για εσωτερική ή εξωτερική χρήση επάνω στη θάλασσα. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες:

  • Ελέγξτε τη μουσική σε κάθε χώρο από το smartphone, το tablet ή την επίτοιχη οθόνη touchscreen
  • Παίξτε ένα διαφορετικό τραγούδι σε κάθε χώρο ώστε ο καθένας να ακούει τη δική του μουσική
  • Επιλέξτε και ομαδοποιήστε δύο ή και περισσότερους χώρους μαζί για να παίξετε το ίδιο τραγούδι άψογα συγχρονισμένα σε λειτουργία πάρτι.

Η ABAS θα αναλάβει να σχεδιάσει, προμηθεύσει και εγκαταστήσει πολυζωνικά συστήματα διανομής ήχου για κάθε σκάφος, είτε αφορά νέα μουσικά συστήματα, είτε ως αναβάθμιση υπαρχόντων συστημάτων Hi-Fi, κεντρικού ή αποκεντρωμένου σχεδιασμού.

Ένα αποκεντρωμένο Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου όπως τα SONOS, BLUESOUND και DENON HEOS είναι μια plug & play λύση που αφορά κυρίως στην αναβάθμιση υπαρχόντων Hi-Fi συστημάτων προσθέτοντας ηχεία Wi-Fi ή Ethernet και έξυπνες συσκευές streaming audio στο σκάφος σας. Στη συνέχεια μπορείτε εύκολα να χειριστείτε το σύστημα εύκολα, μέσω εφαρμογής για smartphone και tablet.

Ένα κεντρικό Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου είναι μια πιο προηγμένη λύση που χρησιμοποιεί κεντρικούς controllers, audio matrix, ενισχυτές, πηγές ήχου και ηχεία για τη διανομή της αγαπημένης σας μουσικής στο σκάφος.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Πολυζωνικού Συστήματος Διανομής Ήχου Σκαφών

  • Επιλέξτε από μια πληθώρα ποιοτικών design ηχείων για επιτραπέζια, επίτοιχη τοποθέτηση ή ανάρτηση στην ψευδοροφή, κατάλληλα για εσωτερική ή εξωτερική χρήση επάνω στη θάλασσα.
  • Χρησιμοποιήστε ένα αποκεντρωμένο σύστημα για να προσθέσετε εύκολα όσα ηχεία WiFi ή Ethernet θέλετε σε κάθε χώρο του σκάφους και να αναβαθμίσετε τα υπάρχοντα συστήματα Hi-Fi με ειδικούς streaming προενισχυτές.
  • Χρησιμοποιήστε ένα κεντρικό σύστημα για να σχεδιάσετε ένα προηγμένο και σύνθετο πολυζωνικό σύστημα ήχου, πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.
  • Δημιουργήστε πλήρως ανεξάρτητες ζώνες μουσικής, μοναδικές λίστες αναπαραγωγής και ελέγξτε τις όλες μαζί από μια εφαρμογή για smartphone / tablets.
  • Ακούστε όλες τις δημοφιλείς μουσικές υπηρεσίες όπως Spotify / Apple Music / Tidal / Napster / Pandora / iHeart / Internet Radio και πολλά άλλα
  • Ακούστε ήχο υψηλής ανάλυσης 24Bit – 192kHz που αποδίδεται τέλεια μέσω αναλογικών, ψηφιακών και USB εξόδων.
  • Αναβιώστε τις συλλογές CD σας, ακούστε ραδιοφωνικούς σταθμούς FM και DAB ή άλμπουμ που είναι αποθηκευμένα σε μέσα USB κ.λπ.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.