Ένα Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου προσφέρει τη δυνατότητα να ακούτε και να ελέγχετε την αγαπημένη σας μουσική οπουδήποτε στο σπίτι και στο γιοτ σας. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Ελέγξτε τη μουσική σε κάθε δωμάτιο από το κινητό σας ή από επίτοιχη οθόνη touchscreen. Επιλέξτε και συνδέστε δύο ή και περισσότερα δωμάτια, ώστε να παίζουν ταυτόχρονα το αγαπημένο σας τραγούδι, άψογα συγχρονισμένα ακόμα και σε λειτουργία πάρτυ. Παίξτε διαφορετικό τραγούδι σε κάθε δωμάτιο, εφόσον ο καθένας επιθυμεί να χορέψει στον δικό του ρυθμό, ή συνδυάστε όλα τα δωμάτια μαζί για μια μοναδική εμπειρία ήχου.

Τα πολυζωνικά συστήματα ήχου της ABAS μπορούν να είναι έχουν κεντρικό ή αποκεντρωμένο σχεδιασμό.

Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου αποκεντρωμένου σχεδιασμού

Είτε επιθυμείτε να εγκαταστήσετε ένα νέο μουσικό σύστημα από το μηδέν, είτε να αναβαθμίσετε το υπάρχον εγκατεστημένο hi-fi σας, με το αποκεντρωμένο σύστημα προστίθενται ασύρματα ή ενσύρματα δικτυακά μεγάφωνα και συσκευές streaming, στο σπίτι ή στο γιοτ σας. Αυτά έπειτα επικοινωνούν μεταξύ τους, και μπορείτε να ελέγχετε μέσω εφαρμογής στο κινητό σας, στο tablet, στον υπολογιστή ή ακόμα και με τη φωνή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά δωμάτια μουσικής, και είτε να παίζετε το ίδιο μουσικό κομμάτι, είτε να παίζετε διαφορετική μουσική σε διαφορετικά δωμάτια. Λόγω της  plug & play φύσης του, ένα αποκεντρωμένο πολυζωνικό σύστημα, είναι ιδανικό για υφιστάμενα σπίτια και σκάφη.

Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου κεντρικού σχεδιασμού

Στην περίπτωση του κεντρικού πολυζωνικού συστήματος, βασικό μέρος αυτού είναι ο audio controller, ο οποίος χρησιμοποιείται ώστε να διανέμει την αγαπημένη σας μουσική στο σπίτι ή στο σκάφος σας. Ο audio controller είναι μία συσκευή η οποία αποτελείται από τους απαραίτητους ενισχυτές για την οδήγηση των ηχείων, από ένα προηγμένο audio matrix, καθώς και από μία συσκευή ελέγχου. Με άλλα λόγια, ο audio controller είναι η συσκευή στην οποία συνδέονται όλες οι αγαπημένες σας ηχητικές πηγές, όπως για παράδειγμα οι CD players, FM tuners, Internet radio, USB, δίσκοι NAS, streaming services όπως Spotify, Apple Music, Napster, κ.α. Διαθέτει τεχνολογία με την οποία μπορεί να διαχειριστεί τη μουσική σας μέσα στο σπίτι, να διαχειριστεί τις κατάλληλες εντολές ώστε, είτε να παίξει ένα κομμάτι, είτε να το σταματήσει, να πάει στο επόμενο ή προηγούμενο, να αλλάξει κομμάτια και σταθμούς, να δημιουργήσει μοναδικές λίστες μουσικής, αλλά και να προσθέσει αγαπημένα internet streams όπως τα Spotify, Apple Music, Internet radio, κ.α.

Εφαρμογές Συστήματος

Τα Πολυζωνικά Συστήματα Διανομής Ήχου της ABAS μπορούν να εγκατασταθούν σε Κατοικίες Σκάφη

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.