Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου. Ολοκληρωμένη Λύση Διανομής Ήχου από την ABAS.

Ένα Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική οπουδήποτε στο σπίτι, χρησιμοποιώντας ηχεία υψηλής ποιότητας και αισθητικής, κατάλληλα για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες:

 • Ελέγξτε τη μουσική σε κάθε δωμάτιο από το smartphone, το tablet ή την επίτοιχη οθόνη touchscreen
 • Παίξτε ένα διαφορετικό τραγούδι σε κάθε δωμάτιο ώστε ο καθένας να ακούει τη δική του μουσική
 • Επιλέξτε και ομαδοποιήστε δύο ή και περισσότερους χώρους μαζί για να παίξετε το ίδιο τραγούδι άψογα συγχρονισμένα σε λειτουργία πάρτι.

Η ABAS θα αναλάβει να σχεδιάσει, προμηθεύσει και εγκαταστήσει πολυζωνικά συστήματα διανομής ήχου για κάθε οικία, είτε αφορά νέα μουσικά συστήματα, είτε ως αναβάθμιση υπαρχόντων συστημάτων Hi-Fi, κεντρικού ή αποκεντρωμένου σχεδιασμού.

Ένα αποκεντρωμένο πολυζωνικό σύστημα διανομής ήχου όπως τα SONOS, BLUESOUND και DENON HEOS είναι μια plug & play λύση που αφορά κυρίως στην αναβάθμιση υπαρχόντων Hi-Fi συστημάτων προσθέτοντας ηχεία WiFi ή Ethernet και έξυπνες συσκευές streaming audio στο σπίτι σας. Στη συνέχεια μπορείτε εύκολα να χειριστείτε το σύστημα εύκολα, μέσω εφαρμογής για smartphone και tablet.

Ένα κεντρικό πολυζωνικό σύστημα διανομής ήχου είναι μια πιο προηγμένη λύση που χρησιμοποιεί κεντρικούς controllers, audio matrix, ενισχυτές, πηγές ήχου και ηχεία για τη διανομή της αγαπημένης σας μουσικής στο σπίτι σας.

Τα πολυζωνικά συστήματα ήχου της ABAS μπορούν να είναι έχουν κεντρικό ή αποκεντρωμένο σχεδιασμό.

Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου αποκεντρωμένου σχεδιασμού

Είτε επιθυμείτε να εγκαταστήσετε ένα νέο μουσικό σύστημα από το μηδέν, είτε να αναβαθμίσετε το υπάρχον εγκατεστημένο hi-fi σας, με το αποκεντρωμένο σύστημα προστίθενται ασύρματα ή ενσύρματα δικτυακά μεγάφωνα και συσκευές streaming, στο σπίτι ή στο γιοτ σας. Αυτά έπειτα επικοινωνούν μεταξύ τους, και μπορείτε να ελέγχετε μέσω εφαρμογής στο κινητό σας, στο tablet, στον υπολογιστή ή ακόμα και με τη φωνή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά δωμάτια μουσικής, και είτε να παίζετε το ίδιο μουσικό κομμάτι, είτε να παίζετε διαφορετική μουσική σε διαφορετικά δωμάτια. Λόγω της  plug & play φύσης του, ένα αποκεντρωμένο πολυζωνικό σύστημα, είναι ιδανικό για υφιστάμενα σπίτια και σκάφη.

Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου κεντρικού σχεδιασμού

Στην περίπτωση του κεντρικού πολυζωνικού συστήματος, βασικό μέρος αυτού είναι ο audio controller, ο οποίος χρησιμοποιείται ώστε να διανέμει την αγαπημένη σας μουσική στο σπίτι ή στο σκάφος σας. Ο audio controller είναι μία συσκευή η οποία αποτελείται από τους απαραίτητους ενισχυτές για την οδήγηση των ηχείων, από ένα προηγμένο audio matrix, καθώς και από μία συσκευή ελέγχου. Με άλλα λόγια, ο audio controller είναι η συσκευή στην οποία συνδέονται όλες οι αγαπημένες σας ηχητικές πηγές, όπως για παράδειγμα οι CD players, FM tuners, Internet radio, USB, δίσκοι NAS, streaming services όπως Spotify, Apple Music, Napster, κ.α. Διαθέτει τεχνολογία με την οποία μπορεί να διαχειριστεί τη μουσική σας μέσα στο σπίτι, να διαχειριστεί τις κατάλληλες εντολές ώστε, είτε να παίξει ένα κομμάτι, είτε να το σταματήσει, να πάει στο επόμενο ή προηγούμενο, να αλλάξει κομμάτια και σταθμούς, να δημιουργήσει μοναδικές λίστες μουσικής, αλλά και να προσθέσει αγαπημένα internet streams όπως τα Spotify, Apple Music, Internet radio, κ.α.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Πολυζωνικού Συστήματος Διανομής Ήχου

 • Επιλέξτε από μια πληθώρα ποιοτικών design ηχείων για επιτραπέζια, επίτοιχη τοποθέτηση ή ανάρτηση στην ψευδοροφή, κατάλληλα για εσωτερική ή εξωτερική χρήση.
 • Χρησιμοποιήστε ένα αποκεντρωμένο σύστημα για να προσθέσετε εύκολα όσα ηχεία WiFi ή Ethernet θέλετε σε κάθε χώρο του σπιτιού και να αναβαθμίσετε τα υπάρχοντα συστήματα Hi-Fi με ειδικούς streaming προενισχυτές.
 • Χρησιμοποιήστε ένα κεντρικό σύστημα για να σχεδιάσετε ένα προηγμένο και σύνθετο πολυζωνικό σύστημα ήχου, πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.
 • Δημιουργήστε πλήρως ανεξάρτητες ζώνες μουσικής, μοναδικές λίστες αναπαραγωγής και ελέγξτε τις όλες μαζί από μια εφαρμογή για smartphone / tablets.
 • Ακούστε όλες τις δημοφιλείς μουσικές υπηρεσίες όπως Spotify / Apple Music / Tidal / Napster / Pandora / iHeart / Internet Radio και πολλά άλλα
 • Ακούστε ήχο υψηλής ανάλυσης 24Bit – 192kHz που αποδίδεται τέλεια μέσω αναλογικών, ψηφιακών και USB εξόδων.
 • Αναβιώστε τις συλλογές CD σας, ακούστε ραδιοφωνικούς σταθμούς FM και DAB ή άλμπουμ που είναι αποθηκευμένα σε μέσα USB κλπ.

Εφαρμογές

Εφαρμογές Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου

Τα Πολυζωνικά Συστήματα Διανομής Ήχου της ABAS μπορούν να εγκατασταθούν σε:

 • Κατοικίες
 • Σκάφη

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.