Το ψηφιακό σύστημα ενδοεπικοινωνίας, είναι ένα δίκτυο συσκευών εγκατεστημένο σε κτίρια που διευκολύνει την επικοινωνία ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές.


Τα νοσοκομεία, τα κυβερνητικά κτίρια, τα εμπορικά κέντρα, τα αεροδρόμια κτλ., χρειάζονται αξιόπιστα και ανθεκτικά συστήματα ενδοεπικοινωνίας, σχεδιασμένα για λειτουργικούς σκοπούς, προστασία και ασφάλεια, και κατασκευασμένα έτσι ώστε η επικοινωνία να είναι η καλύτερη δυνατή.

Για όλες τις ανωτέρω κτιριακές εγκαταστάσεις, η ABAS σας προσφέρει ιδανικές για εσάς λύσεις με αναλογικά, ψηφιακά ή βασισμένα σε τεχνολογία IP συστήματα, υψηλής ποιότητας ήχου, η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή της συζήτησης χωρίς παρεμβολές και θόρυβο.

Τα ψηφιακά συστήματα ενδοεπικοινωνίας της ABAS, μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς διακομιστή ή και μέσω μιας κεντρικής μονάδα δικτύου, ενώ οι υποσταθμοί ενδοεπικοινωνίας μπορούν να είναι επιτοίχιοι, εντοιχισμένοι ή επιτραπέζιοι.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Ψηφιακά Συστήματα Ενδοεπικοινωνίας, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση. Όλος ο παρεχόμενος από την ABAS εξοπλισμός, είναι υψηλής ποιότητας, προηγμένου αρχιτεκτονικού σχεδίου και αξιόπιστης απόδοσης για συνεχή χρήση.

Εφαρμογές Συστήματος

Τα ψηφιακά συστήματα ενδοεπικοινωνίας της ABAS μπορούν να εφαρμοστούν μεταξύ άλλων σε Κυβερνητικά κτίρια, Νοσοκομεία, Κλινικές, Αεροδρόμια, Σταθμούς τρένων και Εμπορικά κτίρια.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.