Το Ψηφιακό Σύστημα Κλήσης Νοσοκόμας, είναι ένα δίκτυο συσκευών το οποίο εγκαθίστανται σε νοσοκομεία, κλινικές, γηροκομεία κτλ. διευκολύνοντας την επικοινωνία ανάμεσα στα δωμάτια ασθενών και τις νοσοκόμες.

Τα Ψηφιακά Συστήματα Κλήσης Νοσοκόμας χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία, οίκους ηλικιωμένων και κλινικές. Αποτελούνται από ένα εύρος ηλεκτρονικών εξαρτημάτων τα οποία εγκαθίστανται στα δωμάτια των ασθενών, στους διαδρόμους, και στα γραφεία νοσηλευτικού προσωπικού, έτσι ώστε η επικοινωνία, ανάμεσα σε ασθενείς οι οποίοι χρήζουν βοηθείας και το προσωπικό εν ώρα υπηρεσίας, να είναι εφικτή.

Η παροχή της απαιτούμενης ποιοτικής φροντίδας στους ασθενείς είναι πολύ σημαντική, γι αυτό και τα ψηφιακά συστήματα κλήσης αδελφής της ABAS εστιάζουν στη βελτίωση της ποιότητας και στην εξέλιξη της καινοτομίας.

Τα συστήματα αυτά είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μπορούν να επισπεύσουν την αντίδραση των νοσηλευτών όπως και να προφυλάξουν τους ασθενείς από οποιεσδήποτε επικίνδυνες συνθήκες στις οποίες μπορεί να βρεθούν. Τα ψηφιακά συστήματα κλήσης αδελφής της ABAS είναι επεκτάσιμα, δίνοντας λύσεις σε όλες τις πιθανές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Ψηφιακά Συστήματα Κλήσης Αδελφής, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστα συστήματα σε κάθε περίπτωση. Όλος ο παρεχόμενος εξοπλισμός από την ABAS είναι υψηλής ποιότητας, προηγμένου αρχιτεκτονικού σχεδίου και αξιόπιστης απόδοσης, για συστηματική χρήση.

Εφαρμογές Συστήματος

Τα ψηφιακά συστήματα κλήσης νοσοκόμας μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε: Νοσοκομεία Κλινικές Γηροκομεία Στρατιωτικά νοσοκομεία

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.