Ένα Σύστημα Αγγελιών και Φωνητικού Συναγερμού για Βιομηχανικές Εφαρμογές, εγκαθίσταται σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές και επιτρέπει σε έναν ή και περισσότερους χρήστες να απευθυνθούν σε ένα κοινό με τη χρήση ενός μικροφώνου ή ηχογραφημένων μηνυμάτων μέσω εγκατεστημένων μεγαφώνων. Το σύστημα οφείλει να είναι ειδικά σχεδιασμένο για συνεχή χρήση, σε πολύ απαιτητικά λειτουργικά περιβάλλοντα, υψηλές θερμοκρασίες, διαβρωτική ατμόσφαιρα και υψηλά επίπεδα σκόνης.

Ένα Σύστημα Αγγελιών και Φωνητικού Συναγερμού, οφείλει να λειτουργεί όταν αυτό απαιτείται – π.χ. κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης. Για τον λόγο αυτό όλα τα εξαρτήματά του (μικρόφωνα, επεξεργαστές, ενισχυτές, μεγάφωνα, καλωδιώσεις, κτλ.) παρακολουθούνται διαρκώς ώστε, ανά πάσα στιγμή, ο χρήστης να γνωρίζει ότι το σύστημα λειτουργεί σωστά, ενώ σε αντίθετη περίπτωση να μπορεί να ενημερωθεί εγκαίρως προκειμένου να το επισκευάσει. Το σύστημα υποστηρίζει επίσης μπαταρίες, οπότε ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής διακοπής ρεύματος, αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Υποστηρίζονται επίσης A/B εφεδρικές τοπολογίες συστήματος.

Πιστοποιημένο Σύστημα Αγγελιών και Φωνητικού Συναγερμού για Βιομηχανικές Εφαρμογές

Κάθε Σύστημα Αγγελιών και Φωνητικού Συναγερμού που εγκαθίσταται σε βιομηχανικές εφαρμογές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οφείλει να συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN54.

Ειδικότερα, το EN54-16 υποδεικνύει τις προϋποθέσεις για τον εξοπλισμό χειρισμού και ελέγχου, το EN54-24 για τα μεγάφωνα, ενώ το EN54-4 για τα συστήματα τροφοδοσία

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Αγγελιών και Φωνητικού Συναγερμού για Βιομηχανικές Εφαρμογές ASL CONTROL (PAVA), ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων.

Στην ABAS ειδικευόμαστε στην εφαρμογή του προτύπου EN54, έχοντας υλοποιήσει πολλά έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπως εργοστάσια, εργοστάσια ενέργειας, χημικών, βιομηχανίες, φαρμακευτικά εργαστήρια κ.α. 

Η ABAS προσφέρει καθαρό και διακριτό ήχο ακόμη και στα πιο ακραία θορυβώδη περιβάλλοντα για αποτελεσματική και ασφαλή επικοινωνία, μεριμνώντας παράλληλα για την ασφάλεια του προσωπικού, την ιδιοκτησία σας αλλά και του περιβάλλοντος.

Είτε αφορά σε αντιεκρηκτικές συσκευές ATEX, αποστειρωμένες συσκευές Clean Room, είτε σε ένα απλό σύστημα ενός και μόνο κτιρίου, ή και σε ένα πιο σύνθετο σύστημα με αποκεντρωμένη δομή, λειτουργίες μετάδοσης ήχου IP, πυρανίχνευση και συστήματα συναγερμού, η ABAS έχει την ιδανική λύση για το έργο σας.

Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση.

Γνωρίστε την ASL CONTROL

Η ABAS είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο της Βρετανικής εταιρείας ASL CONTROL, μιας κορυφαίας παγκοσμίως κατασκευάστριας εταιρείας εξελιγμένων τεχνολογικά συστήματα αγγελιών κινδύνου, αναγνωρισμένα για την υψηλή τους αξιοπιστία, συμβατότητα, και ευελιξία.

Τα προϊόντα ASL CONTROL είναι πλήρως πιστοποιημένα στο πρότυπο EN54 και έχουν εγκατασταθεί σε εκατοντάδες βιομηχανίες παγκοσμίως, σε εργοστάσια ενέργειας, πυρηνικά εργοστάσια, εργοστάσια χημικών, κατασκευαστικά εργοστάσια, διυλιστήρια, και άλλες παρόμοιες εγκαταστάσεις.