Public Address Σύστημα Ανακοινώσεων EN54 και Διανομής Μουσικής για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η εγκατάσταση ενός Συστήματος Ανακοινώσεων Public Address σε ένα χώρο, επιτρέπει σε έναν ή περισσότερους χρήστες, να απευθύνονται σε ένα κοινό με τη χρήση ενός μικροφώνου ή με ηχογραφημένα μηνύματα μέσω των εγκατεστημένων μεγαφώνων. Μπορεί επίσης να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην αποτελεσματική εκκένωση μιας περιοχής ή ενός κτιρίου, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς ή άλλης έκτακτης ανάγκης.

Το public address σύστημα εκκένωσης χώρων και αναγγελιών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διανομή μουσικής, όπου αυτό απαιτείται, από τα ίδια μεγάφωνα, με την κατάλληλη ζωνοποίηση ώστε να είναι δυνατή η ανεξάρτητη ανά ζώνη ρύθμιση της έντασης του ήχου, ή η επιλογή προγράμματος.

Ένα Σύστημα Ανακοινώσεων Public Address, οφείλει να λειτουργεί όταν αυτό απαιτείται – π.χ. κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης. Για τον λόγο αυτό όλα τα εξαρτήματά του (μικρόφωνα, επεξεργαστές, ενισχυτές, μεγάφωνα, καλωδιώσεις, κτλ.) παρακολουθούνται διαρκώς ώστε, ανά πάσα στιγμή, ο χρήστης να γνωρίζει ότι το σύστημα λειτουργεί σωστά, ενώ σε αντίθετη περίπτωση να μπορεί να ενημερωθεί εγκαίρως προκειμένου να το επισκευάσει. Το σύστημα public address υποστηρίζει επίσης μπαταρίες, οπότε ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής διακοπής ρεύματος, αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Υποστηρίζονται επίσης A/B εφεδρικές τοπολογίες συστήματος.

Πιστοποιημένο Σύστημα Ανακοινώσεων Public Address

Κάθε Σύστημα Ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού (Public Address Voice Alarm) που εγκαθίσταται σε δημόσια κτίρια ή σε χώρους συνάθροισης κοινού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οφείλει να συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN54. Ειδικότερα, το EN54-16 υποδεικνύει τις προϋποθέσεις για τον εξοπλισμό χειρισμού και ελέγχου, το EN54-24 για τα μεγάφωνα, ενώ το EN54-4 για τα συστήματα τροφοδοσίας.

Πρότυπο Σύστημα Ανακοινώσεων Public Address

Η ABAS είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο της Βρετανικής εταιρείας ASL CONTROL, μιας κορυφαίας παγκοσμίως κατασκευάστριας εταιρείας εξελιγμένων τεχνολογικά συστημάτων αγγελιών κινδύνου, αναγνωρισμένα για την υψηλή τους αξιοπιστία, συμβατότητα, και ευελιξία.

Τα προϊόντα της ASL CONTROL είναι πλήρως πιστοποιημένα βάσει του προτύπου EN54 και παρέχουν πλήρη έλεγχο και ευελιξία σε μεγάλες εγκαταστάσεις, με εφαρμογές Long Line Public Address (LLPA), μέσω της τεχνολογίας IP και Voice over Internet Protocol (VoIP). Η ASL CONTROL έχει στο πορτφόλιο της εκατοντάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτής του μετρό στο Λονδίνο, των αεροδρομίων Heathrow και Gatwick, του σιδηρόδρομου στο Κατάρ, των ξενοδοχείων Athens Marriott, Angsana Banyan Tree San Stefano στην Κέρκυρα, πολλές άλλες σε ηλεκτρικά εργοστάσια, κυβερνητικά κτίρια, κ.α.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.