Το σύστημα ασύρματης αναζήτησης προσωπικού, χρησιμοποιείται από οργανισμούς οι οποίοι επιθυμούν να είναι σε συνεχή επικοινωνία με το προσωπικό τους το οποίο βρίσκεται στο χώρο εργασίας και μετακινείται συνεχώς, χρησιμοποιώντας εξ ολοκλήρου ασύρματη τεχνολογία.

Η εφαρμογή είναι απλή. Κάθε υπάλληλος φέρει πάνω του έναν ασύρματο βομβητή ο οποίος μπορεί να λαμβάνει ήχους ειδοποίησης, δόνηση ή να έχει ακόμα και ηχητική επικοινωνία. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορούν να δουλέψουν μέσω της χρήσης ενός απλού πληκτρολογίου ή μέσω υπολογιστή από τον εκάστοτε χειριστή. Ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να προωθήσει κάποιο μήνυμα σε έναν και μόνο υπάλληλο ή ακόμα και σε μία ομάδα υπαλλήλων, γρήγορα και με ασφάλεια. Το σύστημα αναζήτησης προσωπικού προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικούς συναγερμούς όπως κουδούνια, κέντρα τηλεφώνου PABX, ή συστήματα ανίχνευσης φωτιάς.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Ασύρματης Αναζήτησης Προσωπικού, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση. Όλος ο παρεχόμενος εξοπλισμός από την ABAS είναι υψηλής ποιότητας, προηγμένου αρχιτεκτονικού σχεδίου και αξιόπιστης απόδοσης για συνεχή χρήση.

Εφαρμογές Συστήματος

Τα συστήματα ασύρματης αναζήτησης προσωπικού της ABAS χρησιμοποιούνται σε: Νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας, ιατρικά γραφεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, αθλητικά κέντρα, εμπορικά καταστήματα, αποθήκες κ.α.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.