Εξ ορισμού, ένα σύστημα αυτοματισμού για επιχειρήσεις, αφορά στον αυτοματοποιημένο έλεγχο των συσκευών μιας επιχείρησης μέσω χειριστηρίων τοίχου ή και από tablets και smartphones. Η ABAS είναι πιστοποιημένος αντιπρόσωπος και εγκαταστάτης των συστημάτων αυτοματισμού CRESTRON USA, της μόνης εταιρείας που παρέχει πραγματικά ενσωματωμένη τεχνολογία για κάθε χώρο, ευρείας δυναμικής και λειτουργικότητας καθώς και αξιοπιστίας με χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με μία οικονομικά και ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία, η οποία δουλεύει για εσάς με πολλαπλές δυνατότητες που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Ελέγξτε το ηχητικό σύστημα, το σύστημα προβολής, τη διανομή των σημάτων εικόνας 4K, ρυθμίστε τα φώτα και τις κουρτίνες και  προσφέρετε στους επιχειρηματίες πελάτες σας πλήρως αυτοματοποιημένες αίθουσες διασκέψεων ή συνεδριών, όλα μέσω των κομψών οθονών αφής της Crestron ή της φορητής σας συσκευής.

Η ABAS σχεδιάζει, προμηθεύει και εγκαθιστά ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού τα οποία μπορούν να ελέγχουν τα παρακάτω, αδιάκοπα από την ίδια πλατφόρμα.

Ήχος

Ο ήχος είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του κάθε χώρου. Αν δεν μπορείτε να ακούσετε και να καταλάβετε όλους τους ανθρώπους σε μια σύσκεψη ή στο τηλέφωνο, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Η Crestron σας διευκολύνει να έχετε την καλύτερη εμπειρία ήχου σε κάθε χώρο της εταιρείας σας.

Εικόνα

Streaming με μηδενικό lag, ασυμπίεστο video 4K που συμπληρώνεται από υψηλής ποιότητας ήχο, σε οποιαδήποτε ή σε όλες τις οθόνες σε όλη την επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων και απομακρυσμένων τοποθεσιών. Διευκολύνετε τις συναντήσεις σας εγκαθιστώντας ένα ασύρματο σύστημα μετάδοσης εικόνας υψηλής ανάλυσης 4K, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν εύκολα να παρουσιάσουν τα αρχεία τους από το laptop, το tablet ή ακόμα και από το smartphone τους, απευθείας στην οθόνη προβολής.

Φωτισμός

Ο έλεγχος φωτισμού Crestron ενσωματώνεται πλήρως με υπάρχοντα συστήματα HVAC, δίνοντας στην επιχείρηση σας αμέτρητες δυνατότητες. Μπορείτε να ισορροπήσετε τέλεια το φως του ήλιου σε συνδυασμό με τα φώτα  και τη θερμοκρασία δωματίου για να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον εργασίας και ενεργειακά αποδοτικό κτίριο.

Κλιματισμός

Ο εξελιγμένος έλεγχος του κλιματισμού για κάθε χώρο είναι εύκολος με την Crestron. Τα δυναμικά χειριστήρια θερμοκρασίας προσαρμόζονται έξυπνα για να διατηρούν τη μέγιστη άνεση και οι δυνατότητες αυτόματου προγραμματισμού εξασφαλίζουν ευκολία στη χρήση.

Τηλεδιάσκεψη

Τα δυναμικά και εύχρηστα συστήματα τηλεδιάσκεψης από την Crestron προσφέρουν ασφαλή επικοινωνία με χαμηλό latency για αξιόπιστη σύνδεση οπουδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο. Τηλεδιάσκεψη σε πραγματικό χρόνο σε μια αίθουσα συσκέψεων με τη χρήση της κάμερας, του μικροφώνου και των ηχείων του δωματίου, για μια κορυφαία εμπειρία που προσφέρει πλήρη συμβατότητα με τις κορυφαίες πλατφόρμες παγκοσμίως.

Προγραμματισμός δωματίων

Με άμεση και ασφαλή σύνδεση με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες επιχειρήσεων, η Crestron καθιστά απλό και βολικό να εντοπίσετε και να κάνετε κράτηση διαθέσιμων χώρων συνάντησης από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε: από τον διάδρομο, από το δωμάτιο, ή από την εφαρμογή.

Ασφάλεια

H Crestron προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία στην κατηγορία για να εξασφαλίσει κάθε πτυχή της ασφάλειας της επιχείρησής σας. Κλειδαριές δακτυλικών αποτυπωμάτων, πόρτες ελεγχόμενες με εφαρμογή και σύστημα που λειτουργεί άψογα σε κάθε περίσταση. Χιλιάδες επιχειρήσεις παγκοσμίως στηρίζονται στη δέσμευση της Crestron για ασφάλεια. Καμία άλλη εταιρεία δεν μπορεί να πει το ίδιο.

Κεντρική διαχείριση και έλεγχος

Το παγκόσμιο σύστημα διαχείρισης επιχειρήσεων (EMS) από την Crestron παρέχει κορυφαίο, αξιόπιστο έλεγχο και διαχείριση όλων των τεχνολογιών της επιχείρησής σας από τον υπολογιστή σας. Απενεργοποιήστε τα φώτα σε αχρησιμοποίητους χώρους, παρακολουθήστε την κατανάλωση ενέργειας σε όλο το κτίριο και αντιμετωπίστε ένα πρόβλημα στην αίθουσα συνεδριάσεων χωρίς να μετακινηθείτε από το γραφείο σας.

Γνωρίστε την CRESTRON

Η CRESTRON έχει χιλιάδες εγκαταστάσεις επιχειρηματικών εφαρμογών παγκοσμίως. Προσφέρει μία ιδανική ενσωματωμένη τεχνολογικά λύση, με το συνδυασμό του οπτικοακουστικού και συνεδριακού συστήματος, του φωτισμού, της σκίασης, της θερμοκρασίας και άλλων συστημάτων στα γραφεία, σε μία μόνο πλατφόρμα, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο με έναν έξυπνο, εύκολο αλλά και απλό τρόπο.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.