Εξ ορισμού, ένα σύστημα αυτοματισμού ξενοδοχείων, αφορά στον αυτοματοποιημένο έλεγχο των συσκευών του ξενοδοχείου μέσω χειριστηρίων τοίχου ή και από tablets και smartphones. Η ABAS είναι πιστοποιημένος αντιπρόσωπος και εγκαταστάτης των συστημάτων αυτοματισμού CRESTRON USA, της μόνης εταιρείας που παρέχει πραγματικά ενσωματωμένη τεχνολογία για κάθε χώρο, ευρείας δυναμικής και λειτουργικότητας καθώς και αξιοπιστίας με χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

Αναβαθμίστε το ξενοδοχείο σας με μία οικονομικά και ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία, η οποία δουλεύει για εσάς απλά και αποτελεσματικά. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αλλάξουν το περιβάλλον τους ώστε να ταιριάζει με τη διάθεση τους χωρίς καν να σηκωθούν από το κρεβάτι. Φως, κλιματισμός, σκίαση, μουσική, και άλλα μπορούν να επιλεγούν και να ρυθμιστούν μέσω της φιλικής για το χρήστη πλατφόρμας.

Η ABAS σχεδιάζει, προμηθεύει και εγκαθιστά ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού ξενοδοχείων τα οποία μπορούν να ελέγχουν τα παρακάτω, αδιάκοπα από την ίδια πλατφόρμα.

Ήχος

Αξιοποιείστε πλήρως ένα πολυζωνικό ηχητικό σύστημα, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της μουσικής στο λόμπι, την πισίνα, το εστιατόριο ή οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από ηχεία, τα οποία μπορούν ταιριάξουν με τη συνολική αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, είτε στους διαδρόμους για χαμηλή μουσική είτε στους χώρους ψυχαγωγίας, όπου απαιτείται υψηλής ποιότητας ήχος και ένταση.

Εικόνα

Επιτρέψτε στους πελάτες σας να χαλαρώσουν και να αισθανθούν ότι τους φροντίζετε, με έξυπνες τεχνολογίες οι οποίες υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους, με συστήματα μετάδοσης ήχου και εικόνας υψηλής ανάλυσης. Κάντε τους πελάτες σας να νιώσουν σαν να βρίσκονται στον κινηματογράφο με ανάλυση 4K και surround ήχο, μέσω της αυτοματοποιημένης τεχνολογίας αιχμής.

Φωτισμός

Διαθέτοντας απαράμιλλη δυνατότητα κλιμάκωσης και βελτιστοποίηση της υφιστάμενης υποδομής, η Crestron απλοποιεί τον σχεδιασμό του αρχιτεκτονικού φωτισμού με τα σωστά προϊόντα και συστήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε χώρου ενός ξενοδοχείου μέσω μιας ενοποιημένης πλατφόρμας.

Σκίαση

Τα συστήματα σκίασης Crestron προσθέτουν κομψότητα σε οποιοδήποτε χώρο του ξενοδοχείου σας. Τα πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα, οι κουρτίνες blackout και μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων εξασφαλίζουν άνεση και ιδιωτικότητα σε κάθε δωμάτιο.

Κλιματισμός

Ο εξελιγμένος έλεγχος του κλιματισμού για κάθε δωμάτιο είναι εύκολος με την Crestron. Τα δυναμικά χειριστήρια θερμοκρασίας προσαρμόζονται έξυπνα για να διατηρούν τη μέγιστη άνεση και οι δυνατότητες αυτόματου προγραμματισμού εξασφαλίζουν ευκολία στη χρήση.

Πλατφόρμα Διαχείρισης

Επιτηρήστε, διαχειριστείτε και ελέγξτε τα δωμάτια των φιλοξενούμενων, τους χώρους εκδηλώσεων και συναντήσεων, τους χώρους υπηρεσιών των επισκεπτών, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα, τα γυμναστήρια και τα σπα, τα καταστήματα, τις πισίνες, τα αίθρια και τις αυλές, όλα μέσω μιας ενοποιημένης πλατφόρμας CRESTRON.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Αυτοματισμού για Ξενοδοχεία CRESTRON, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Η ABAS έχει ένα πλήρως εξειδικευμένο τμήμα με πιστοποιημένους επαγγελματίες μηχανικούς της Crestron, το οποίο θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστες λύσεις αυτοματισμού σε κάθε περίπτωση.

Γνωρίστε την CRESTRON

Η CRESTRON USA, έχοντας χιλιάδες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις παγκοσμίως, είναι η μόνη εταιρεία που προμηθεύει πραγματικά ενσωματωμένες τεχνολογίες αυτοματοποίησης, υψηλής λειτουργικότητας και αξιοπιστίας.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.