Σύστημα Αυτοματισμού για Σκάφη CRESTRON

Ένα σύστημα αυτοματισμού σκαφών, αφορά τον αυτοματοποιημένο έλεγχο των συσκευών  ήχου, εικόνας, φωτισμού, σκίασης και κλιματισμού του σκάφους μέσω ενσύρματων επίτοιχων ή ασύρματων χειριστηρίων, tablets και smartphones.

Η ABAS είναι πιστοποιημένος αντιπρόσωπος, προγραμματιστής και εγκαταστάτης της CRESTRON USA, του παγκόσμιου ηγέτη στα συστήματα αυτοματισμού για πολυτελή σκάφη με χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

Με ένα σύστημα αυτοματισμού σχεδιασμένο από την ABAS και τη CRESTRON, μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες των συσκευών ήχου, εικόνας, φωτισμού, σκίασης και κλιματισμού του σκάφους σας, με απλούς χειρισμούς και λειτουργίες, χωρίς την απαίτηση τεχνικών γνώσεων.

Απολαύστε τη μουσική που επιθυμείτε, ή επιλέξτε ποια ταινία να παρακολουθήσετε στο σύστημα home cinema, ρυθμίστε τα φώτα, τις σκιάσεις, τη θερμοκρασία χωρίς καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Η ABAS θα αναλάβει να σχεδιάσει, προμηθεύσει, εγκαταστήσει και προγραμματίσει ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού που ελέγχουν τα παρακάτω, με τον πλέον αξιόπιστο και λειτουργικό τρόπο από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα της Crestron.

Ήχος

Το βραβευμένο σύστημα ήχου της Crestron σε συνδυασμό με ποιοτικά, αδιάβροχα και ιδιαίτερου σχεδιασμού ηχεία, γεμίζει κάθε χώρο του σκάφους σας με καθαρό και ποιοτικό ήχο. Κάθε επιβάτης μπορεί να ακούει τη μουσική του στο χώρο που θέλει, όποια στιγμή θέλει, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα όπως Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, κλπ., με ένα μόνο άγγιγμα του χειριστηρίου.

Εικόνα

Το σύστημα διανομής εικόνας της Crestron προσφέρει μια εμπειρία που είναι απλά κινηματογραφική, σε κάθε οθόνη, σε κάθε δωμάτιο, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια, streaming platform όπως Netflix, Prime Video, Apple TV+, κλπ. είτε να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι στο PlayStation 5, όλα με ποιότητα εικόνας 4Κ / 8Κ HDR και με υψηλών προδιαγραφών ήχο Dolby Atmos ή DTS:X.

Χειρισμός

Χειριστείτε τα πάντα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού με τα έξυπνα χειριστήρια της Crestron. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία χειριστηρίων με φιλικά προς το χρήστη touch panels, ιδιαίτερο design, διαφόρων μεγεθών και λειτουργιών.

Φωτισμός

Με τον έλεγχο φωτισμού Crestron για σκάφη αναψυχής, επιτυγχάνεται εύκολα η τέλεια ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο του σκάφους από τα χειριστήρια των χώρων, τα ασύρματα χειριστήρια ή αυτόματα μέσω ειδικών αισθητήρων. Ρυθμίστε τα φώτα των καμπινών να ανάβουν στο 60% όταν σουρουπώνει και προσφέρετε μια άνετη και χαλαρωτική εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

Κλιματισμός

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία σε κάθε χώρο του σκάφους με απόλυτη ευκολία και ακρίβεια με σύστημα ελέγχου κλιματισμού Crestron. Η θερμοκρασία κάθε χώρου του σκάφους μπορεί να ρυθμιστεί τοπικά ή κεντρικά από οθόνη touch screen που βρίσκεται στη γέφυρα ή ακόμα και αυτόματα ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία.

Σκίαση

Η έξυπνη σκίαση, ανταποκρίνεται σε κάθε σας εντολή με ευκολία και ρυθμίζεται αυτόνομα ή σε συνδυασμό με το φωτισμό ή αυτόματα με έξυπνους αισθητήρες. Εκτός του συστήματος ελέγχου, κουρτίνες σε διάφορες αποχρώσεις, περσίδες, roman έρχονται σε αμέτρητες επιλογές από υφάσματα, χρώματα και υφές, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Γνωρίστε την CRESTRON

Η CRESTRON USA είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα αυτοματισμού για πολυτελή σκάφη με χιλιάδες εγκαταστάσεις συστημάτων παγκοσμίως.

Το σύστημα της Crestron προσφέρει την πλέον αξιόπιστη και ολοκληρωμένη τεχνολογικά λύση, με αυτοματοποιημένο έλεγχο των συστημάτων ήχου, εικόνας, φωτισμού, σκίασης και κλιματισμού του σκάφους, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο με έξυπνο, απλό και λειτουργικό τρόπο.

Το σύστημα της Crestron προσφέρει περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από την απλή ρύθμιση του φωτισμού ή της σκίασης κάποιου χώρου και συνδυάζει όλα τα ανωτέρω συστήματα σε μία ενοποιημένη πλατφόρμα.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.