Ενα Σύστημα Διανομής ‘Ηχου Εμπορικών Εγκαταστάσεων, προσφέρει την κατάλληλη ηχητική κάλυψη σε κάθε εμπορικό χώρο, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα διαφορετικών εφαρμογών ικανές να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες.

Η μουσική μπορεί πραγματικά να ορίσει τη διάθεση των πελατών σας.   Μπορεί να είναι γαλήνια, ανεβαστική, μπορεί να είναι απαλή ή δυνατή. Ένα καλά σχεδιασμένο Σύστημα Διανομής Ήχου μπορεί να βελτιώσει αυτήν την εμπειρία. Η προσθήκη ενός τέτοιου συστήματος στην επιχείρηση σας, θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα σε εσάς και στους πελάτες σας.

Είτε πρόκειται για ένα μικρό σύστημα background μουσικής για κατάστημα λιανικής, ένα σύστημα για bar ή εστιατόριο, στο οποίο και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει μεγάλη σημασία, είτε πρόκειται για ένα πιο σύνθετο ηχητικό σύστημα με πολλαπλές  μουσικές  ζώνες για μεγάλο εμπορικό κέντρο, η ABAS έχει την κατάλληλη λύση για κάθε εφαρμογή.

Εξαρτήματα Συστήματος Διανομής Ήχου Εμπορικών Εγκαταστάσεων

Με ένα μεγάλο εύρος ποιοτικών ηχείων από τους καλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, υψηλού design και άριστης απόδοσης ήχου τα οποία ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, μεγάλο εύρος ενισχυτών, προενισχυτών επεξεργαστών ήχου, κ.α., η ABAS μπορεί να καλύψει κάθε είδους έργο και τις απαιτήσεις αυτού.

Εφαρμογές Συστήματος Διανομής Ήχου Εμπορικών Εγκαταστάσεων

Τα συστήματα διανομής ήχου Εμπορικών Εγκαταστάσεων από την ABAS μπορούν να εγκατασταθούν σε γραφεία κτιρίων, μαγαζιά, εμπορικά κέντρα, μπαρ, εστιατόρια, παρκινγκ, ξενοδοχεία, αθλητικούς χώρους, σουπερμάρκετ, πλοία, δημόσια κτίρια και χώρους λατρείας.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Διανομής Ήχου Εμπορικών Εγκαταστάσεων, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων.

Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.