Δίκτυο Ethernet, Wi-Fi και Internet για Πλοία. Ολοκληρωμένη Λύση Marine Internet από την ABAS.

Το δίκτυο Ethernet και WiFi ενός πλοίου αποτελεί τη ραχοκοκαλιά επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης όλων των συστημάτων του. Εκτός από τη χρήση του για ψυχαγωγία, όπως η περιήγηση στο Internet ή η παρακολούθηση ταινιών και η αναπαραγωγή μουσικής από online πλατφόρμες, ένας αυξανόμενος αριθμός κρίσιμων λειτουργιών του πλοίου εξαρτάται πλέον από το δίκτυο Ethernet και Wi-Fi που πρέπει να είναι σταθερό και αξιόπιστο.

Η ABAS θα αναλάβει να σχεδιάσει, εγκαταστήσει και διαμορφώσει ένα ασφαλές, αξιόπιστο και γρήγορο σύστημα δικτύου Ethernet και WiFi που θα είναι προσαρμοσμένο στον τύπο και τις απαιτήσεις της λειτουργίας και χρήσης του πλοίου σας.

Εγκαθιστώντας ξεχωριστά δίκτυα WiFi για το πλήρωμα και τους επιβάτες ώστε να έχουν διαφορετικές ταχύτητες, όγκο δεδομένων καθώς και hotspot portals για έλεγχο πρόσβασης επιβατών, θα διασφαλιστεί η βελτιστοποιημένη χρήση του internet στο σκάφος.

Απολαύστε το Internet εν πλω, μέσω σύνδεσης LTE (4G) με ειδικά modems και κεραίες marine που θα αντέξουν στις σκληρές θαλάσσιες συνθήκες και θα αυξήσουν την απόδοση της κάθε σύνδεσης.

Χρησιμοποιώντας συσκευές από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως Cisco, Ruckus, Ubiquiti για switches και access points, Kerio και Fortigate για routers και firewalls και Peplink για τη σύνδεση στο internet μέσω LTE σε συνδυασμό με τον προηγμένο προγραμματισμό τους, η ABAS θα παραδώσει ένα υπερσύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα δικτύου Ethernet και WiFi που θα είναι κατάλληλο για όλες τις κρίσιμες ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας του πλοίου σας.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.