Δορυφορικές Κεραίες Τηλεόρασης για Πλοία. Ολοκληρωμένο Σύστημα Δορυφορικής Τηλεόρασης Πλοίων από την ABAS. 

Μείνετε συνδεδεμένοι ενώ είστε στο πλοίο σας χρησιμοποιώντας δορυφορική τεχνολογία για παρακολούθηση τηλεόρασης με κορυφαία προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, SeaTel, KVH και Intellian.

Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα χρησιμοποιώντας δορυφορικές κεραίες σκαφών marine και επιτρέψτε σε όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα να απολαμβάνουν ψηφιακή τηλεόραση υψηλής ανάλυσης HD και ταινίες μέσω δορυφορικών υπηρεσιών Ku-band DVB-S / S2 / S2X, είτε από ελεύθερα free-to-air κανάλια, ή από οποιοδήποτε ευρωπαϊκό και διεθνές συνδρομητικό πακέτο όπως Nova, Cosmote TV, Sky, Bis, Canal +, Canal Digitaal, Moviestar + κλπ.

Το εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει να προμηθεύσει, εγκαταστήσει και παραμετροποιήσει τη δορυφορική κεραία πλοίων marine που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας με μεγάλη ποικιλία και επιλογή διαμέτρου από 45cm, 60cm ή έως 1m και προηγμένες τεχνολογίες, όπως παρακολούθηση δορυφόρου υψηλής ακρίβειας, σύστημα σταθεροποίησης κεραίας 3 αξόνων, auto skew κλπ. για αδιάκοπη προβολή ακόμα και σε δύσκολες θάλασσες.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.