Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων. Ολοκληρωμένη Λύση Ενδοεπικοινωνίας για Βιομηχανικούς Χώρους.

Το βιομηχανικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας, είναι ένα δίκτυο συσκευών εγκατεστημένο σε βιομηχανικούς χώρους ή εργοστάσια, το οποίο διευκολύνει την επικοινωνία ανάμεσα σε ανθρώπους εξ αποστάσεως σε οποιονδήποτε χώρο αυτοί βρίσκονται.

Οι εγκαταστάσεις πετροχημικών, τα εργοστάσια, οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, κτλ., χρειάζονται αξιόπιστα και δυνατά συστήματα επικοινωνίας, για λειτουργικούς σκοπούς καθώς και για προστασία, αλλά και ασφάλεια. Τα συστήματα αυτά, είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στο να λειτουργούν και να ανταπεξέρχονται σε αντίξοες συνθήκες.

Για όλες τις παραπάνω εγκαταστάσεις βαριάς βιομηχανίας ή για βιομηχανίες με ζώνες όπου απαιτείται η χρήση αντιεκρηκτικών συσκευών ATEX, η ABAS σας προσφέρει λύσεις ενδοεπικοινωνίας στα μέτρα σας και σε πλήρη συμμόρφωση με τους υπάρχοντες κανονισμούς. Οι κανονισμοί αυτοί εγγυώνται την ασφάλεια του προσωπικού με αναλογικά, ψηφιακά ή βασισμένα σε τεχνολογία IP συστήματα, καθώς και την υψηλή ποιότητα ήχου, η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή της συζήτησης χωρίς παρεμβολές και θόρυβο.  

Το βιομηχανικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας της ABAS, αποτελείται από τον κεντρικό εξοπλισμό, υποσταθμούς ενδοεπικοινωνίας και μεγάφωνα για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, όλα κατασκευασμένα με ανθεκτικότητα και αντοχή, αλλά και με πιστοποίηση ATEX κατ’ απαίτηση. Τα συστήματα έχουν τη δυνατότητα επέκτασης, γεγονός που επιτρέπει τη μεταβλητότητα στο σχεδιασμό τους αλλά και την άμεση κάλυψη όλων των επικίνδυνων περιοχών, με αμφίδρομες (duplex) κλήσεις, ομαδικές κλήσεις ή οποιουδήποτε άλλου είδους κλήσης, ακόμα και σε περιοχές/σημεία υψηλού θορύβου.

Εφαρμογές

Εφαρμογές Βιομηχανικού Συστήματος Ενδοεπικοινωνίας (Industrial Intercom Systems)

Τα βιομηχανικά συστήματα ενδοεπικοινωνίας της ABAS μπορούν να εγκατασταθούν σε:

  • Πετροχημικά
  • Χώρους φόρτωσης / εκφόρτωσης και αποθήκες αερίου
  • Αγωγούς αερίου (σταθμούς έκδοσης και λήψης)
  • Σιλό
  • Πλοία παροχής υγροποιημένου φυσικού αερίου
  • Πετρελαιοφόρα
  • Εξέδρες άντλησης πετρελαίου
  • Αυτοκινητοβιομηχανίες
  • Εργοστάσια

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.