Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

Το βιομηχανικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας, είναι ένα δίκτυο συσκευών εγκατεστημένο σε βιομηχανικούς χώρους ή εργοστάσια, το οποίο διευκολύνει την επικοινωνία ανάμεσα σε ανθρώπους εξ αποστάσεως σε οποιονδήποτε χώρο αυτοί βρίσκονται.

Οι εγκαταστάσεις πετροχημικών, τα εργοστάσια, οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, κτλ., χρειάζονται αξιόπιστα και δυνατά συστήματα επικοινωνίας, για λειτουργικούς σκοπούς καθώς και για προστασία, αλλά και ασφάλεια. Τα συστήματα αυτά, είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στο να λειτουργούν και να ανταπεξέρχονται σε αντίξοες συνθήκες.

Για όλες τις παραπάνω εγκαταστάσεις βαριάς βιομηχανίας ή για βιομηχανίες με ζώνες όπου απαιτείται η χρήση αντιεκρηκτικών συσκευών ATEX, η ABAS σας προσφέρει λύσεις ενδοεπικοινωνίας στα μέτρα σας και σε πλήρη συμμόρφωση με τους υπάρχοντες κανονισμούς. Οι κανονισμοί αυτοί εγγυώνται την ασφάλεια του προσωπικού με αναλογικά, ψηφιακά ή βασισμένα σε τεχνολογία IP συστήματα, καθώς και την υψηλή ποιότητα ήχου, η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή της συζήτησης χωρίς παρεμβολές και θόρυβο.  

Το βιομηχανικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας της ABAS, αποτελείται από τον κεντρικό εξοπλισμό, υποσταθμούς ενδοεπικοινωνίας και μεγάφωνα για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, όλα κατασκευασμένα με ανθεκτικότητα και αντοχή, αλλά και με πιστοποίηση ATEX κατ’απαίτηση. Τα συστήματα έχουν τη δυνατότητα επέκτασης, γεγονός που επιτρέπει τη μεταβλητότητα στο σχεδιασμό τους αλλά και την άμεση κάλυψη όλων των επικίνδυνων περιοχών, με αμφίδρομες (duplex) κλήσεις, ομαδικές κλήσεις ή οποιουδήποτε άλλου είδους κλήσης, ακόμα και σε περιοχές/σημεία υψηλού θορύβου.

Εφαρμογές Βιομηχανικού Συστήματος Ενδοεπικοινωνίας (Industrial Intercom Systems)

Τα βιομηχανικά συστήματα ενδοεπικοινωνίας της ABAS μπορούν να εγκατασταθούν σε:

  • Πετροχημικά
  • Χώρους φόρτωσης / εκφόρτωσης και αποθήκες αερίου
  • Αγωγούς αερίου (σταθμούς έκδοσης και λήψης)
  • Σιλό
  • Πλοία παροχής υγροποιημένου φυσικού αερίου
  • Πετρελαιοφόρα
  • Εξέδρες άντλησης πετρελαίου
  • Αυτοκινητοβιομηχανίες
  • Εργοστάσια

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας για Βιομηχανικούς Χώρους & Εργοστάσια, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. 

Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση.

Όλος ο παρεχόμενος εξοπλισμός από την ABAS είναι υψηλής ποιότητας, προηγμένου αρχιτεκτονικού σχεδίου και αξιόπιστης απόδοσης, για συστηματική χρήση.