Το Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας Υπαλλήλου / Πελάτη, επιτρέπει τη διεξαγωγή συζητήσεων σε ανοιχτή ακρόαση χωρίς ανθρώπινη επαφή, βοηθώντας έτσι τον χειριστή να επικοινωνεί με τον πελάτη με αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.

Το σύστημα ηλεκτρονικής ενδοεπικοινωνίας υπαλλήλου/ πελάτη της ABAS, προσφέρει αμφίδρομη (duplex) επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, ανάμεσα σε δύο σημεία διαχωρισμένα από κάποιο υλικό χώρισμα, όπως συχνά από ένα γυαλί ασφαλείας.

Το σύστημα διαθέτει μία μονάδα γραφείου με μικρόφωνο, ένα ενσωματωμένο μεγάφωνο τοποθετημένο δίπλα στο χειριστή και ένα ηχείο με ενσωματωμένο μικρόφωνο στην πλευρά του πελάτη. Η επικοινωνία είναι πλήρως αυτόματη χωρίς τη χρήση κάποιου πλήκτρου. Το σύστημα ενεργοποιείται με έναν αυτοματοποιημένο ρυθμιστή θορύβου για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά, ο υπάλληλος μπορεί να φέρει πάνω του μικρόφωνο και ακουστικά headset.

Εφαρμογές Συστήματος Ενδοεπικοινωνίας Υπαλλήλου -Πελάτη

Τα συστήματα ηλεκτρονικής ενδοεπικοινωνίας υπαλλήλου / πελάτη της ABAS μπορούν να τοποθετηθούν σε σημεία εξυπηρέτησης πελατών όπως:

  • Τράπεζες
  • Σούπερ Μάρκετ
  • Ανταλλακτήρια συναλλάγματος
  • Κινηματογράφους ή εκδοτήρια εισιτηρίων θεάτρου
  • Ρεσεψιόν ξενοδοχείων
  • Κυβερνητικά γραφεία
  • Ιδιωτικές εταιρείες

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Ενδοεπικοινωνίας Υπαλλήλου/Πελάτη, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων.

Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση. Όλος ο παρεχόμενος από την ABAS εξοπλισμός, είναι υψηλής ποιότητας, εκλεπτυσμένου αρχιτεκτονικού σχεδίου και αξιόπιστης απόδοσης, για αδιάκοπη χρήση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.