Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας Υπαλλήλου – Πελάτη. Ολοκληρωμένη Λύση

Το Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας Υπαλλήλου / Πελάτη, επιτρέπει τη διεξαγωγή συζητήσεων σε ανοιχτή ακρόαση χωρίς ανθρώπινη επαφή, βοηθώντας έτσι τον χειριστή να επικοινωνεί με τον πελάτη με αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.

Το σύστημα ηλεκτρονικής ενδοεπικοινωνίας υπαλλήλου/ πελάτη της ABAS, προσφέρει αμφίδρομη (duplex) επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, ανάμεσα σε δύο σημεία διαχωρισμένα από κάποιο υλικό χώρισμα, όπως συχνά από ένα γυαλί ασφαλείας.

Το σύστημα διαθέτει μία μονάδα γραφείου με μικρόφωνο, ένα ενσωματωμένο μεγάφωνο τοποθετημένο δίπλα στο χειριστή και ένα ηχείο με ενσωματωμένο μικρόφωνο στην πλευρά του πελάτη. Η επικοινωνία είναι πλήρως αυτόματη χωρίς τη χρήση κάποιου πλήκτρου. Το σύστημα ενεργοποιείται με έναν αυτοματοποιημένο ρυθμιστή θορύβου για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά, ο υπάλληλος μπορεί να φέρει πάνω του μικρόφωνο και ακουστικά headset.

Εφαρμογές

Εφαρμογές Συστήματος Ενδοεπικοινωνίας Υπαλλήλου -Πελάτη

Τα συστήματα ηλεκτρονικής ενδοεπικοινωνίας υπαλλήλου / πελάτη της ABAS μπορούν να τοποθετηθούν σε σημεία εξυπηρέτησης πελατών όπως:

  • Τράπεζες
  • Σούπερ Μάρκετ
  • Ανταλλακτήρια συναλλάγματος
  • Κινηματογράφους ή εκδοτήρια εισιτηρίων θεάτρου
  • Ρεσεψιόν ξενοδοχείων
  • Κυβερνητικά γραφεία
  • Ιδιωτικές εταιρείες

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.