Ολοκληρωμένη λύση ενισχυμένου ήχου για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ένα Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου, είναι σχεδιασμένο για την παροχή της καλύτερης δυνατής ακουστικής εμπειρίας, με άψογη ποιότητα ήχου ακόμα και σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ένα σωστά σχεδιασμένο Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου, σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας, είτε απευθύνεται σε ένα μικρό μπαρ είτε σε ένα μεγάλο χορευτικό κλαμπ.

Δεν αποτελεί μυστικό, πως η μουσική παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ατμόσφαιρα και την θετική εμπειρία του πελάτη, σε χώρους όπως μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα. Ειδικά σε μουσικά και χορευτικά κέντρα η μουσική είναι πρωταρχικής σημασίας. Ένα καλοσχεδιασμένο και ποιοτικό σύστημα ενισχυμένου ήχου μπορεί να ωθήσει τους πελάτες στο να μείνουν στο χώρο σας, και εν τέλει αυτό να ενισχύσει τη φήμη και τις πωλήσεις σας.

Προϊόντα

Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου

Όλος ο ηχητικός εξοπλισμός που παρέχεται από την ABAS είναι υψηλής ποιότητας, εκλεπτυσμένου αρχιτεκτονικού σχεδίου και αξιόπιστης απόδοσης για αδιάκοπη χρήση.

Χρησιμοποιούμε προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως τα οποία αφορούν σε ηχεία, επαγγελματικούς ενισχυτές, προενισχυτές, ακουστικούς equalizers, μονάδες εφέ, δίκτυα crossover, μικρόφωνα, κ.α.

Εφαρμογές

Σύστηματα Ενισχυμένου ‘Ήχου

Τα Συστήματα Ενισχυμένου Ήχου μπορούν να εγκατασταθούν μεταξύ άλλως σε:

  • Bars
  • Καφετέριες
  • Συνεδριακούς χώρους
  • Ξενοδοχεία
  • Αθλητικούς χώρους
  • Κρουαζιερόπλοια
  • Εκκλησίες

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.