Ένα Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου, είναι σχεδιασμένο για την παροχή της καλύτερης δυνατής ακουστικής εμπειρίας, με άψογη ποιότητα ήχου ακόμα και σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ένα σωστά σχεδιασμένο Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου, σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας, είτε απευθύνεται σε ένα μικρό μπαρ είτε σε ένα μεγάλο χορευτικό κλαμπ.

Δεν αποτελεί μυστικό, πως η μουσική παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ατμόσφαιρα και την θετική εμπειρία του πελάτη, σε χώρους όπως μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα. Ειδικά σε μουσικά και χορευτικά κέντρα η μουσική είναι πρωταρχικής σημασίας. Ένα καλοσχεδιασμένο και ποιοτικό σύστημα ενισχυμένου ήχου μπορεί να ωθήσει τους πελάτες στο να μείνουν στο χώρο σας, και εν τέλει αυτό να ενισχύσει τη φήμη και τις πωλήσεις σας.

Εξαρτήματα Συστήματος Ενισχυμένου Ήχου

Όλος ο ηχητικός εξοπλισμός που παρέχεται από την ABAS είναι υψηλής ποιότητας, εκλεπτυσμένου αρχιτεκτονικού σχεδίου και αξιόπιστης απόδοσης για αδιάκοπη χρήση.

Χρησιμοποιούμε προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως τα οποία αφορούν σε ηχεία, επαγγελματικούς ενισχυτές, προενισχυτές, ακουστικούς equalizers, μονάδες εφέ, δίκτυα crossover, μικρόφωνα, κ.α.

Εφαρμογές Συστήματος Ενισχυμένου ‘Ήχου

Τα Συστήματα Ενισχυμένου Ήχου από την ABAS μπορούν να εγκατασταθούν σε bars, καφετέριες, συνεδριακούς χώρους, ξενοδοχεία, αθλητικούς χώρους, κρουαζιερόπλοια, εκκλησίες, κ.α.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Ενισχυμένου Ήχου, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων.Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.