Σύστημα Ξενάγησης Μουσείων & Τουριστικής Ξενάγησης. Ολοκληρωμένη λύση ακουστικής καθοδήγησης για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Τα συστήματα ξενάγησης μουσείων και τουριστικής ξενάγησης που παρέχονται από την ABAS, είναι η ιδανική λύση για τη δημιουργία μιας προσωποποιημένης, συναρπαστικής και μοναδικής εμπειρίας για τους επισκέπτες μουσείων,  καθώς και για τους επισκέπτες εμπορικών, βιομηχανικών και τουριστικών εκθέσεων. Εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των επισκεπτών τους, τα ανωτέρω ιδρύματα μπορούν να βελτιώσουν δραστικά την προσέλκυση κοινού προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία μέσω συναρπαστικών ιστοριών, συνδέοντας έτσι τους επισκέπτες με τις συλλογές και τα εκθέματα των γκαλερί και των εκθεσιακών χώρων.

Με τα συστήματα ξενάγησης που παρέχει η ABAS, μπορείτε να ενισχύσετε το κοινό σας μέσω της προσωποποιημένης διερμηνείας, της δυνατότητας να ελέγχετε το μήνυμα σας, της δυνατότητας μεταφοράς του μηνύματος χωρίς γλωσσικά εμπόδια και άλλα εμπόδια προσβασιμότητας. Με αυτόν το τρόπο βελτιώνετε τη ροή των επισκεπτών, διευκολύνετε στην κατανόηση των συλλογών, εκθέσεων και πολλά άλλα.

Δημιουργήστε μια πιο προσωπική σχέση με τους επισκέπτες σας μέσω των ενδιαφερόντων τους στις γλώσσες που επιθυμούν, με τη χρήση μιας ολοκληρωμένης λύσης.

Ενισχύστε την εμπειρία ξενάγησης με την ABAS

Τα Συστήματα Ξενάγησης Μουσείων και Τουριστικής Ξενάγησης της ABAS, είναι σχεδιασμένα λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον πελάτη, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το κοινό σας με φιλικά προς τον χρήστη ηχητικά συστήματα ξενάγησης, συνδυάζοντας τέλεια, μορφή και λειτουργία. Προσφέρεται επίσης και μπαταρία διάρκειας μίας ημέρας με μία μόνο φόρτιση. Επιπλέον, η κατασκευή των συστημάτων ξενάγησης μουσείων πραγματοποιείται υπό αυστηρές προϋποθέσεις έτσι ώστε να είναι αξιόπιστα και να αντέχουν στη σκληρή χρήση για πολλά χρόνια.

Τύποι

Τύποι Συστημάτων Ξενάγησης Μουσείων & Τουριστικής Ξενάγησης

Υπάρχουν δύο ειδών Συστημάτων Ξενάγησης: Το σύστημα ξενάγησης μουσείων και το σύστημα τουριστικής ξενάγησης.

Σύστημα ξενάγησης μουσείων

Το σύστημα ξενάγησης μουσείων είναι μη καθοδηγούμενα συστήματα τα οποία προσφέρουν στον επισκέπτη ηχητικές πληροφορίες και πληροφορίες πολυμέσων για εκθέσεις μέσω ειδικών συσκευών χειρός. Χρησιμοποιούνται όποτε οι επισκέπτες απαιτούν μια ακριβή και ευχάριστη καθοδήγηση.

Σύστημα τουριστικής ξενάγησης

Τα συστήματα τουριστικής ξενάγησης προσφέρουν ζωντανή ακουστική καθοδήγηση και χρησιμοποιούνται κυρίως όταν ένας ξεναγός επιθυμεί να μιλήσει σε ένα γκρουπ επισκεπτών μέσω ασύρματων μικροφώνων και ακουστικών, χωρίς έτσι να ενοχλεί τους υπόλοιπους επισκέπτες. Είναι  πολύ εύκολα στη χρήση, ενώ παράλληλα, χάρη στη χειροκίνητη επιλογή καναλιών επιτρέπουν σε διαφορετικές ξεναγήσεις να συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Συστημάτων Ξενάγησης Μουσείων & Τουριστικής Ξενάγησης

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός συστήματος ξεναγού;

 • Πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης
 • Σαφής παράδοση μηνύματος μέσω ακουστικών – ψηφιακός ήχος υψηλής ποιότητας
 • Ανθεκτικό, ισχυρό και αξιόπιστο
 • Φορητό σύστημα – ελαφριά σκληρή θήκη, ιδανική για ταξίδια στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό
 • Λειτουργεί σε ασύρματη συχνότητα 2,4 GHz – χωρίς άδεια χρήσης και νόμιμη σε όλες τις χώρες
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας – 10+ ώρες, λειτουργεί όλη μέρα και φορτίζεται τη νύχτα χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη βάση φόρτισης
 • Ευέλικτο – ταιριάζει σε μεγάλη ή μικρή ομάδα
 • Περιβαλλοντικό προϊόν – Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Εφαρμογές

Εφαρμογές Συστημάτων Ξενάγησης Μουσείων & Τουριστικής Ξενάγησης

Τα Συστήματα Ξενάγησης Μουσείων και Τουριστικής Ξενάγησης ABAS, μπορούν να εφαρμοστούν και να χρησιμοποιηθούν σε χώρους όπως:

 

 • Μουσεία
 • Εκθέσεις
 • Θεματικά πάρκα
 • Εμπορικές εκθέσεις
 • Ξεναγήσεις πόλης
 • Εργοστάσια

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.