Τα συστήματα ξενάγησης μουσείων και τουριστικής ξενάγησης που παρέχονται από την ABAS, είναι η ιδανική λύση για τη δημιουργία μιας προσωποποιημένης, συναρπαστικής και μοναδικής εμπειρίας για τους επισκέπτες μουσείων,  καθώς και για τους επισκέπτες εμπορικών, βιομηχανικών και τουριστικών εκθέσεων. Εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των επισκεπτών τους, τα ανωτέρω ιδρύματα μπορούν να βελτιώσουν δραστικά την προσέλκυση κοινού προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία μέσω συναρπαστικών ιστοριών, συνδέοντας έτσι τους επισκέπτες με τις συλλογές και τα εκθέματα των γκαλερί και των εκθεσιακών χώρων.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Ξενάγησης Μουσείων & Τουριστικής Ξενάγησης, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση. Τα Συστήματα Ξενάγησης Μουσείων και Τουριστικής Ξενάγησης της ABAS, είναι σχεδιασμένα λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον πελάτη, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το κοινό σας με φιλικά προς τον χρήστη ηχητικά συστήματα ξενάγησης, συνδυάζοντας τέλεια, μορφή και λειτουργία. Προσφέρεται επίσης και μπαταρία διάρκειας μίας ημέρας με μία μόνο φόρτιση. Επιπλέον, η κατασκευή των συστημάτων ξενάγησης μουσείων πραγματοποιείται υπό αυστηρές προϋποθέσεις έτσι ώστε να είναι αξιόπιστα και να αντέχουν στη σκληρή χρήση για πολλά χρόνια.

Εφαρμογές Συστήματος

Τα Συστήματα Ξενάγησης Μουσείων και Τουριστικής Ξενάγησης ABAS, μπορούν να εφαρμοστούν και να χρησιμοποιηθούν σε χώρους όπως μουσεία, εκθέσεις, θεματικά πάρκα, εμπορικές εκθέσεις, ξεναγήσεις πόλης, εργοστάσια κτλ.

Τύποι Συστήματος

Υπάρχουν δύο ειδών Συστημάτων Ξενάγησης: Το σύστημα ξενάγησης μουσείων και το σύστημα τουριστικής ξενάγησης. Σύστημα ξενάγησης μουσείων Το σύστημα ξενάγησης μουσείων είναι μη καθοδηγούμενα συστήματα τα οποία προσφέρουν στον επισκέπτη ηχητικές πληροφορίες και πληροφορίες πολυμέσων για εκθέσεις μέσω ειδικών συσκευών χειρός. Χρησιμοποιούνται όποτε οι επισκέπτες απαιτούν μια ακριβή και ευχάριστη καθοδήγηση. Σύστημα τουριστικής ξενάγησης Τα συστήματα τουριστικής ξενάγησης προσφέρουν ζωντανή ακουστική καθοδήγηση και χρησιμοποιούνται κυρίως όταν ένας ξεναγός επιθυμεί να μιλήσει σε ένα γκρουπ επισκεπτών μέσω ασύρματων μικροφώνων και ακουστικών, χωρίς έτσι να ενοχλεί τους υπόλοιπους επισκέπτες. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση, ενώ παράλληλα, χάρη στη χειροκίνητη επιλογή καναλιών επιτρέπουν σε διαφορετικές ξεναγήσεις να συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Έχετε Ένα Έργο;