Το Σύστημα Μετάδοσης Ήχου μέσω Δικτύου IP (audio over IP),  έχει να κάνει με την διανομή ψηφιακού ήχου μέσω ενός δικτύου Ethernet / IP, όπως για παράδειγμα είναι τα τοπικά δίκτυα (LAN) ή το Ιντερνετ. Χρησιμοποιείται πλέον ευρέως στην διανομή υψηλής ποιότητας ήχου σε μεγάλες αποστάσεις. Με απλά λόγια, τα συστήματα μετάδοσης ήχου μέσω δικτύου IP, σας επιτρέπουν να μεταδίδετε πολλαπλά μη συμπιεσμενα ηχητικά ψηφιακά σήματα μέσω καλωδίων ethernet (Cat5/Cat6), με ελάχιστη χρονική καθυστέρηση και με έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα κατανομής ήχου.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Μετάδοσης Ήχου μέσω Δικτύου IP (audio over IP), ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.