Το Dante είναι μια τεχνολογία από την εταιρεία Audinate, με την οποία επιτυγχάνεται η διανομή ασυμπίεστων ψηφιακών σημάτων ήχου μέσω δικτύου Ethernet, με σχεδόν μηδενική χρονική καθυστέρηση (near-zero latency) και τέλειο συγχρονισμό. Είναι σχεδιασμένο να μεταδίδει ταυτόχρονα μέχρι και 1024 κανάλια ψηφιακού ήχου υψηλής ποιότητας έως 192kHz / 32bits και σήματα ελέγχου μέσω υφιστάμενου δικτύου Ethernet, μαζί με άλλα δεδομένα που κυκλοφορούν στο δίκτυο.

Πέρα από την ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου, η τεχνολογία Dante προσφέρει πολύ μικρή καθυστέρηση και σχεδόν τέλειο συγχρονισμό. Το περιβάλλον χρήστη και οι δυνατότητες διαχείρισης δικτύου που διαθέτει, επιτρέπουν ακόμα και στα πιο σύνθετα δίκτυα να στηθούν και να διαμορφωθούν γρήγορα και εύκολα, κάνοντας απλή την λειτουργία του.

 

Η τεχνολογία Dante χρησιμοποιείται από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές ηχητικών συστημάτων παγκοσμίως, έτσι δεν υπάρχει όριο στους συνδυασμούς εφαρμογών και ηχητικών συστημάτων που μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε από μία ευρεία επιλογή εξαρτημάτων διαφόρων κατασκευαστών όπως: συστήματα audio matrix, ενισχυτές, ηχεία, συνεδριακά, ενδοεπικοινωνίες, ψηφιακά stage boxes κ.α.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Μετάδοσης Ήχου με Τεχνολογία Dante, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.