Σύστημα Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος Hotel IPTV. Ολοκληρωμένη λύση IPTV για Ξενοδοχεία.

Το Σύστημα Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος IPTV,  είναι η μετάδοση σήματος τηλεόρασης από επίγεια ή δορυφορική σύνδεση, η μετάδοση βίντεο ή άλλου περιεχομένου πολυμέσων μέσω ενός δικτύου IP. Το  περιεχόμενο μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος IPTV, μεταδίδεται σε κατάλληλες Hotel Smart IP τηλεοράσεις ή ακόμα και σε κινητό, tablet, laptop, ενώ μπορεί εύκολα να ενσωματώσει βίντεο κατ’απαίτηση (VoD).

Η τεχνολογία IPTV χρησιμοποιείται συνήθως από ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια για την παροχή διαδραστικής τηλεόρασης στα δωμάτια πελατών, προκειμένου να διευρύνει την εμπειρία τους με περισσότερα χαρακτηριστικά από την παραδοσιακή παρακολούθηση τηλεόρασης.

Μηνύματα καλωσορίσματος, επισκόπηση λογαριασμού, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, υπηρεσία αφύπνισης, ταινίες VoD, ενσωμάτωση PMS, υπηρεσίες και δραστηριότητες διαφήμισης, ξενοδοχειακές υπηρεσίες και πληροφορίες, διαδικτυακές κρατήσεις, άμεσο check-out, καιρός, ημερολόγιο και εκδηλώσεις, πληροφορίες ταξιδιού και πτήσεων, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει ένα προσαρμοσμένο σύστημα μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος ΙPTV από την ABAS.

Επιπλέον, οι πελάτες σας μπορούν να απολαύσουν το προσωπικό τους περιεχόμενο όπως μουσική, ταινίες κτλ. το οποίο είναι αποθηκευμένο στις έξυπνες συσκευές τους, μεταδίδοντας το εύκολα στην έξυπνη τηλεόραση (Smart TV) του δωματίου τους.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω μεταδίδονται από μία και μόνο πλατφόρμα χωρίς ταλαιπωρία σε ένα συναρπαστικό, απλό και ελκυστικό περιβάλλον χρήστη, για την προσέλκυση περισσότερων πελατών.

Το Σύστημα Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος μέσω IP της ABAS, χρησιμοποιείται ευρέως σε ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Είτε αφορά σε ένα απλό σύστημα μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος IPTV για μικρό μπουτίκ ξενοδοχείο, είτε σε μία πολύπλοκη και σύνθετη λύση για ένα μεγάλο ξενοδοχείο, η ABAS έχει την ιδανική πρόταση για εσάς.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος μέσω IP (IPTV), ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων.

Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους μηχανικούς, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστη εικόνα σε κάθε περίπτωση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.