Σύστημα Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος IPTV. Ολοκληρωμένη Λύση IPTV από την ABAS.

Το Σύστημα Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος IPTV,  είναι η μετάδοση σήματος τηλεόρασης από επίγεια ή δορυφορική σύνδεση, η μετάδοση βίντεο ή άλλου περιεχομένου πολυμέσων μέσω ενός δικτύου IP. Το  περιεχόμενο μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος IPTV, μεταδίδεται σε κατάλληλες Hotel Smart IP τηλεοράσεις ή ακόμα και σε κινητό, tablet, laptop, ενώ μπορεί εύκολα να ενσωματώσει βίντεο κατ’απαίτηση (VoD).

Η τεχνολογία IPTV χρησιμοποιείται συνήθως από ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια για την παροχή διαδραστικής τηλεόρασης στα δωμάτια πελατών, προκειμένου να διευρύνει την εμπειρία τους με περισσότερα χαρακτηριστικά από την παραδοσιακή παρακολούθηση τηλεόρασης.

Μηνύματα καλωσορίσματος, επισκόπηση λογαριασμού, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, υπηρεσία αφύπνισης, ταινίες VoD, ενσωμάτωση PMS, υπηρεσίες και δραστηριότητες διαφήμισης, ξενοδοχειακές υπηρεσίες και πληροφορίες, διαδικτυακές κρατήσεις, άμεσο check-out, καιρός, ημερολόγιο και εκδηλώσεις, πληροφορίες ταξιδιού και πτήσεων, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει ένα προσαρμοσμένο σύστημα μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος ΙPTV από την ABAS.

Επιπλέον, οι πελάτες σας μπορούν να απολαύσουν το προσωπικό τους περιεχόμενο όπως μουσική, ταινίες κτλ. το οποίο είναι αποθηκευμένο στις έξυπνες συσκευές τους, μεταδίδοντας το εύκολα στην έξυπνη τηλεόραση (Smart TV) του δωματίου τους.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω μεταδίδονται από μία και μόνο πλατφόρμα χωρίς ταλαιπωρία σε ένα συναρπαστικό, απλό και ελκυστικό περιβάλλον χρήστη, για την προσέλκυση περισσότερων πελατών.

Το Σύστημα Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος μέσω IP της ABAS, χρησιμοποιείται ευρέως σε ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.