Το Σύστημα Μετάδοσης Βίντεο Υψηλής Ευκρίνειας (High Definition Video Transmission), είναι το σύστημα που επιτρέπει την ταυτόχρονη μετάδοση βίντεο υψηλής ευκρίνειας ήχου και σημάτων ελέγχου, μέσω απλής και ανέξοδης καλωδίωσης.

Από αίθουσες συσκέψεων και συνεδρίων έως τάξεις διδασκαλίας, lobby ξενοδοχείων και οικίες, αυτό που θέλετε είναι να επιδείξετε την πιο εξελιγμένη high-definition και 4K εικόνα, σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Επιθυμείτε επίσης, την ενσωμάτωση ψηφιακών και αναλογικών σημάτων εικόνας και ήχου AV και τη μετάδοση τους, όλα σε μία πλατφόρμα. Και τέλος, προφανώς επιθυμείτε να λειτουργούν όλα άψογα κάθε φορά.

Γνωρίστε την CRESTRON

Η ABAS, πιστοποιημένος διανομέας και εγκατάστασης συστημάτων της CRESTRON παρουσιάζει το Crestron Digital Media.

Η τεχνολογία Crestron Digital Media βασίζεται στο δημοφιλές πρωτόκολλο HDBaseT και προσφέρει μια πιστοποιημένη λύση μετάδοσης εικόνας ανάλυσης έως 4K/60. Προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από συμβατά ανάλυσης έως 4K όπως επιλογείς, αναμεταδότες, πίνακες, δέκτες, πρίζες, κάρτες εισόδου-εξόδου, μετατροπείς, κτλ. Όλα κατασκευασμένα να λειτουργούν τέλεια μαζί έτσι ώστε να απαντούν στις ανάγκες κάθε εγκατάστασης, ανεξαρτήτου μεγέθους ή  παραμετροποίησης.

Η τεχνολογία Crestron Digital Media προσφέρει επίσης τη μετάδοση μη συμπιεσμένων H.264 4K βίντεο σε υπάρχουσα υποδομή Ethernet / IP, με μηδενική καθυστέρηση (zero latency), μηδενίζοντας έτσι κάθε  περιορισμό απόστασης. Σας επιτρέπει τη μετάδοση σήματος ακόμα και αν δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης νέων καλωδίων ή αν η εγκατάσταση τους είναι απαγορευτική από πλευράς κόστους. Μόνο το Digital Media σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε τη μετάδοση υψηλής ανάλυσης βίντεο στην υπάρχουσα υποδομή Ethernet / IP με μηδενική καθυστέρηση (zero latency), και μη συμπιεσμένα αρχεία βίντεο στην ίδια πλατφόρμα.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Μετάδοσης Βίντεο Υψηλής Ευκρίνειας, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους μηχανικούς, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο εικόνα σε κάθε περίπτωση. Έχοντας πραγματοποιήσει πολλές σημαντικές εγκαταστάσεις μέχρι σήμερα με τη χρήση Digital Media της CRESTRON, η ABAS μπορεί να σχεδιάσει και να εφαρμόσει ένα σύστημα μετάδοσης βίντεο υψηλής ευκρίνειας (High Definition Video), ιδανικό για την εταιρεία σας.