Εξ ορισμού, ένα σύστημα αυτοματισμού οικιακής χρήσης, αφορά στον αυτοματοποιημένο έλεγχο των συσκευών μιας οικίας μέσω χειριστηρίων τοίχου ή και από tablets και smartphones. Η ABAS είναι πιστοποιημένος αντιπρόσωπος και εγκαταστάτης των συστημάτων αυτοματισμού CRESTRON USA, της μόνης εταιρείας που παρέχει πραγματικά ενσωματωμένη τεχνολογία για κάθε χώρο, ευρείας δυναμικής και λειτουργικότητας καθώς και αξιοπιστίας με χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

Με ένα σύστημα αυτοματισμού σχεδιασμένο από την ABAS και τη CRESTRON,  μπορείτε να ελέγξετε όλη την οικία σας με τη χρήση επίτοιχων οθονών αφής, tablet ή smartphone, με απλή και φιλική προς το χρήστη λειτουργία, χωρίς την απαίτηση τεχνικών γνώσεων. Απολαύστε τη μουσική που επιθυμείτε, ή επιλέξτε ποια ταινία να παρακολουθήσετε στο home cinema σύστημα, ρυθμίστε τα φώτα, τις σκιάσεις, τη θερμοκρασία, ή ελέγξτε ακόμη και το σύστημα ασφαλείας χωρίς καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Η ABAS σχεδιάζει, προμηθεύει και εγκαθιστά ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού τα οποία μπορούν να ελέγχουν τα παρακάτω, αδιάκοπα από την ίδια πλατφόρμα.

Ήχος

Το βραβευμένο σύστημα ήχου Crestron σε συνδυασμό με τα κορυφαία ηχεία που θα σας προσφέρουμε, γεμίζει κάθε χώρο του σπιτιού σας με καθαρό και ποιοτικό ήχο. Με το πολυζωνικό σύστημα ήχου της Crestron, κάθε μέλος της οικογένειας ακούει τη μουσική του ταυτόχρονα, όποια στιγμή θέλει, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (πχ. Spotify, Apple Music, Tidal και άλλα), σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά, με ένα άγγιγμα.

Εικόνα

Η πλατφόρμα της Crestron προσφέρει μια εμπειρία βίντεο που είναι απλά κινηματογραφική, σε κάθε οθόνη, σε κάθε δωμάτιο, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παρακολουθήστε ταυτόχρονα πολλά κανάλια και επιλέξτε την προτιμώμενη πλατφόρμα σας, είτε πρόκειται για Netflix streaming, δορυφορικό Nova/Cosmote ή Playstation 4 σε ανάλυση 4Κ HDR και με ήχο Dolby Atmos. Είναι όλα εκεί.

Φωτισμός

Είτε μαγειρεύετε για την οικογένεια, προετοιμάζετε ένα επίσημο δείπνο ή σχεδιάζετε μια νύχτα παιχνιδιού, ο φωτισμός θέτει τον τόνο. Το σύστημα ελέγχου φωτισμού Crestron Home σβήνει και φωτίζει με την αφή σας, σας επιτρέπει να βρείτε το κατάλληλο χρώμα και να ρυθμίσετε τη σκηνή. Πείτε “good night” και κλείστε τα φώτα. Και κάθε επιλογή έρχεται με την εγγύηση Crestron, που εξασφαλίζει ποιότητα και ανθεκτικότητα.

Κλιματισμός

Ένα σύστημα ελέγχου κλιματισμού Crestron ανταποκρίνεται πάντα στις ανάγκες σας. Προγραμματίστε το σπίτι σας να αλλάξει θερμοκρασία ανάλογα την εποχή ή απλά την ώρα της ημέρας. Και τα κάνει όλα με ένα άγγιγμα ή μια φωνητική εντολή.

Σκίαση

Η έξυπνη σκίαση, ανταποκρίνεται σε κάθε σας εντολή με ευκολία. Κουρτίνες σε διάφορες αποχρώσεις, περσίδες, roman έρχονται σε αμέτρητες επιλογές από υφάσματα, χρώματα και υφές, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Ασφάλεια

Σώος και ασφαλής, στο σπίτι ή μακριά. H πλατφόρμα Crestron Home προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία στην κατηγορία για να εξασφαλίσει κάθε πτυχή της ασφάλειας σας. Κλειδαριές δακτυλικών αποτυπωμάτων, πόρτες ελεγχόμενες με εφαρμογή και σύστημα που λειτουργεί άψογα σε κάθε περίσταση. Χιλιάδες επιχειρήσεις και σπίτια παγκοσμίως στηρίζονται στη δέσμευση της Crestron για ασφάλεια. Καμία άλλη εταιρεία δεν μπορεί να πει το ίδιο.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.