Σύστημα Ψηφιακής Σήμανσης. Ολοκληρωμένη Λύση Digital Signage.

Το Σύστημα Ψηφιακής Σήμανσης Digital Signage System, είναι μια ειδική μορφή ηλεκτρονικής σήμανσης στην οποία το βίντεο ή το περιεχόμενο πολυμέσων προβάλλεται σε δημόσιους χώρους για πληροφοριακούς ή διαφημιστικούς σκοπούς. Χρησιμοποιείται ευρέως ως ένα δίκτυο οθονών με κεντρική διαχείριση, όπου η κάθε μία διαχειρίζεται ξεχωριστά για την προβολή κειμένων, κινούμενων μηνυμάτων ή μηνυμάτων βίντεο με σκοπό τη διαφήμιση, την παροχή πληροφορίας, τη ψυχαγωγία και την προώθηση προϊόντων σε στοχευμένα κοινά.

Τι είναι η Ψηφιακή Σήμανση;

Η Ψηφιακή Σήμανση (Digital Signage) είναι ένας τρόπος προώθησης που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια διαφημιστική και ενημερωτική μέθοδο που χρησιμοποιεί από απλές τηλεοράσεις μέχρι και πολλαπλές οθόνες υψηλής ευκρίνειας σε διάφορους σχηματισμούς και μεγέθη (video wall). Οι οθόνες αυτές αναπαράγουν οπτικοακουστικό υλικό που είτε διαφημίζει προϊόντα και υπηρεσίες είτε ενημερώνει τους πελάτες για προσφορές και εταιρικά νέα.

Η Ψηφιακή Σήμανση είναι επί της ουσίας ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός του οποίου η ροή προγράμματος αφορά αποκλειστικά την επιχείρησή σας.

Πολλές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει ότι οι διαφημίσεις κοντά στα σημεία πώλησης είναι πολύ πιο αποδοτικές. Μια πολύ σημαντική δουλειά της Ψηφιακής Σήμανσης είναι ακριβώς αυτή, να ενημερώνει τους καταναλωτές για την τιμή, την ποιότητα ή και τη χρησιμότητα ενός προϊόντος στο σημαντικότερο σημείο – εκεί που αυτό πωλείται – και να οδηγεί τον καταναλωτή σε πράξη, δηλαδή σε αγορά του προϊόντος.

Πώς λειτουργεί η Ψηφιακή Σήμανση;

Ο μέσος σύγχρονος άνθρωπος έχει εκπαιδευτεί να κοιτάζει οθόνες. Υπολογιστές, κινητά, τηλεοράσεις και δεκάδες άλλες συσκευές έχουν καταλήξει να είναι –αν όχι η μοναδική– η σημαντικότερη πηγή πληροφοριών είτε αφορά προϊόντα είτε ενημέρωση.

Η Ψηφιακή Σήμανση λειτουργεί ως προωθητικό και ταυτόχρονα ενημερωτικό μέσο και αυτό δημιουργεί την τόσο ευμετάβλητη και αποδοτική φύση της. Η δυναμική διαχείριση του περιεχομένου που αναπαράγεται, γίνεται από ένα κέντρο ελέγχου όπου εργάζονται προγραμματιστές και γραφίστες. Από εκεί μπορεί να γίνει αλλαγή ακόμη και μιας μεμονωμένης λέξης από ολόκληρη τη ροή του προγράμματός σας. Έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη Στατική Σήμανση (αναπαραγωγή βίντεο με ‘’στικάκι’’ ή χρήση έντυπου υλικού), αφού η λειτουργία της είναι πολύ πιο ευέλικτη, είναι “διαδραστική” και πιο ενδιαφέρουσα για τον πελάτη. Αποτέλεσμά της είναι η εξοικονόμηση χρημάτων και η παράλληλη αύξηση των πωλήσεων για την επιχείρηση που την χρησιμοποιεί.

Εφαρμογές

Εφαρμογές Ψηφιακής Σήμανσης

Η Ψηφιακή Σήμανση Digital Signage χρησιμοποιείται σε εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, συγκροτήματα κινηματογράφων, εκθέσεις, σχολεία, βιβλιοθήκες, γραφεία, μουσεία, στάδια, ιατρικές εγκαταστάσεις, αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και λεωφορείων, τράπεζες,  αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και σε άλλους δημόσιους χώρους.

Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα Ψηφιακής Σήμανσης

Κάποια από τα πλεονεκτήματα της χρήσης Ψηφιακής Σήμανσης Digital Signage της ABAS περιλαμβάνουν:

  • Συνάφεια πληροφορίας προϊόντων για το κοινό
  • Άμεση ενημέρωση του περιεχομένου παρακολούθησης
  • Βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών
  • Ανάπτυξη brand εταιρείας και αναγνωρισιμότητα αυτής
  • Επιρροή στη συμπεριφορά του πελάτη, παρορμητικές αγορές
  • Επιρροή στην επιλογή brand της εταιρείας
  • Βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Ψηφιακής Σήμανσης, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων.

Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους μηχανικούς, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστη εικόνα σε κάθε περίπτωση.

Είτε αφορά σε ένα απλό σύστημα ψηφιακής σήμανσης καταστήματος λιανικής, είτε σε μία εξεζητημένη και πολύπλοκη λύση μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής ή και σε ένα δημόσιο σύστημα μεταφοράς, η ABAS έχει την ιδανική για εσάς λύση.

Η ABAS συνεργάζεται με τις πιο μεγάλες εταιρείες ψηφιακής σήμανσης παγκοσμίως, παρέχοντας λύσεις από την αρχή έως το τέλος σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Ψηφιακά, δυναμικά και διαδραστικά συστήματα προβολών θα επιτρέψουν στην εταιρεία σας να προβάλει και παρουσιάσει το περιεχόμενο που επιθυμεί με ποικίλους τρόπους ώστε να προσελκύσετε τους κατάλληλους για εσάς πελάτες.