Σύστημα Ψηφιακής Σήμανσης. Ολοκληρωμένη Λύση Digital Signage.

Το Σύστημα Ψηφιακής Σήμανσης Digital Signage System, είναι μια ειδική μορφή ηλεκτρονικής σήμανσης στην οποία το βίντεο ή το περιεχόμενο πολυμέσων προβάλλεται σε δημόσιους χώρους για πληροφοριακούς ή διαφημιστικούς σκοπούς. Χρησιμοποιείται ευρέως ως ένα δίκτυο οθονών με κεντρική διαχείριση, όπου η κάθε μία διαχειρίζεται ξεχωριστά για την προβολή κειμένων, κινούμενων μηνυμάτων ή μηνυμάτων βίντεο με σκοπό τη διαφήμιση, την παροχή πληροφορίας, τη ψυχαγωγία και την προώθηση προϊόντων σε στοχευμένα κοινά.

Εφαρμογές Ψηφιακής Σήμανσης

Η Ψηφιακή Σήμανση Digital Signage χρησιμοποιείται σε εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, συγκροτήματα κινηματογράφων, εκθέσεις, σχολεία, βιβλιοθήκες, γραφεία, μουσεία, στάδια, ιατρικές εγκαταστάσεις, αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και λεωφορείων, τράπεζες,  αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και σε άλλους δημόσιους χώρους.

Πλεονεκτήματα Ψηφιακής Σήμανσης

Κάποια από τα πλεονεκτήματα της χρήσης Ψηφιακής Σήμανσης Digital Signage της ABAS περιλαμβάνουν:

  • Συνάφεια πληροφορίας προϊόντων για το κοινό
  • Άμεση ενημέρωση του περιεχομένου παρακολούθησης
  • Βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών
  • Ανάπτυξη brand εταιρείας και αναγνωρισιμότητα αυτής
  • Επιρροή στη συμπεριφορά του πελάτη, παρορμητικές αγορές
  • Επιρροή στην επιλογή brand της εταιρείας
  • Βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Ψηφιακής Σήμανσης, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους μηχανικούς, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστη εικόνα σε κάθε περίπτωση.Είτε αφορά σε ένα απλό σύστημα ψηφιακής σήμανσης καταστήματος λιανικής, είτε σε μία εξεζητημένη και πολύπλοκη λύση μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής ή και σε ένα δημόσιο σύστημα μεταφοράς, η ABAS έχει την ιδανική για εσάς λύση. Η ABAS συνεργάζεται με τις πιο μεγάλες εταιρείες ψηφιακής σήμανσης παγκοσμίως, παρέχοντας λύσεις από την αρχή έως το τέλος σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Ψηφιακά, δυναμικά και διαδραστικά συστήματα προβολών θα επιτρέψουν στην εταιρεία σας να προβάλει και παρουσιάσει το περιεχόμενο που επιθυμεί με ποικίλους τρόπους ώστε να προσελκύσετε τους κατάλληλους για εσάς πελάτες.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.