Το Sound masking είναι μια δημοφιλής ακουστική τεχνολογία, η οποία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ιδιωτικότητας και άνεσης στον εργασιακό χώρο μειώνοντας τους περισπασμούς θορύβου. Αφορά στη διαδικασία πρόσθεσης ειδικού φάσματος ήχου περιβάλλοντος, προκειμένου να μειωθούν οι περισπασμοί από τους θορύβους του περιβάλλοντος, να προστατευτεί η ιδιωτικότητα στις συνομιλίες και να ενισχυθεί η άνεση των υπαλλήλων στο γραφείο. Είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος να προστατευτούν οι ιδιωτικές συνομιλίες, αλλά και να αυξηθεί η συγκέντρωση και η παραγωγικότητα των υπαλλήλων.

Ένα sound masking σύστημα εκπέμπει ένα χαμηλό ειδικό ήχο περιβάλλοντος, τύπου “whoosh”, όμοιο με τον ήχο του ρεύματος αέρα. Ο ήχος αυτός έχει δημιουργηθεί πατώντας στη συχνότητα της ανθρώπινης ομιλίας ωστε να στοχεύει στους περισπασμούς συζητήσεων και να τους μειώνει. Ο ήχος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με τη συχνότητα του ανθρώπινου λόγου για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.

Πρόσφατες πανεπιστημιακές έρευνες έδειξαν ότι η εφαρμογή τεχνολογίας sound masking σε χώρους γραφείου έχει αυξήσει την εμπιστευτικότητα του λόγου στο 55-90%!

Το Sound masking δεν ακυρώνει τον ήχο, όμως κάνει τις δυνατές συνομιλίες δυσκολότερα κατανοητές, και άρα λιγότερο πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή. Με απλά λόγια, οι συνομιλίες οι οποίες θα αποσπούσαν συνήθως κάποιον σε μία απόσταση άνω των 5 μέτρων στο εργασιακό περιβάλλον, θα γίνουν εμφανώς λιγότερο κατανοητές ή αισθητές. Η κατά πρόσωπο συνεργασία με συναδέλφους δεν επηρεάζεται, καθώς οι μακρινές συνομιλίες εξασθενούν στο βάθος εξασφαλίζοντας και προστατεύοντας έτσι την ιδιωτικότητα.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Sound Masking, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση.

Γνωρίστε την CAMBRIDGE SOUND MANAGEMENT

Η ABAS συνεργάζεται με την αμερικάνικη εταιρεία CAMBRIDGE SOUND MANAGEMENT, τον μεγαλύτερο παγκόσμιο κατασκευαστή συστημάτων sound masking που εμπιστεύονται πάνω από 2.000 εταιρείες παγκοσμίως με εντυπωσιακές αναφορές και συστάσεις. Η CAMBRIDGE SOUND MANAGEMENT έφερε επανάσταση στη βιομηχανία sound masking με την ανάπτυξη της τεχνολογίας direct field sound masking πετυχαίνοντας έναν σταθερό και άνετο περιβαλλοντικό ήχο σε όλο το χώρο.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.