Σύστημα ηχητικής κάλυψης για θορυβώδεις χώρους εργασίας. Ολοκληρωμένη λύση ηχομόνωσης από την ABAS.

Το Sound masking είναι μια δημοφιλής ακουστική τεχνολογία, η οποία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ιδιωτικότητας και άνεσης στον εργασιακό χώρο μειώνοντας τους περισπασμούς θορύβου. Αφορά στη διαδικασία πρόσθεσης ειδικού φάσματος ήχου περιβάλλοντος, προκειμένου να μειωθούν οι περισπασμοί από τους θορύβους του περιβάλλοντος, να προστατευτεί η ιδιωτικότητα στις συνομιλίες και να ενισχυθεί η άνεση των υπαλλήλων στο γραφείο. Είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος να προστατευτούν οι ιδιωτικές συνομιλίες, αλλά και να αυξηθεί η συγκέντρωση και η παραγωγικότητα των υπαλλήλων.

Ένα sound masking σύστημα εκπέμπει ένα χαμηλό ειδικό ήχο περιβάλλοντος, τύπου “whoosh”, όμοιο με τον ήχο του ρεύματος αέρα. Ο ήχος αυτός έχει δημιουργηθεί πατώντας στη συχνότητα της ανθρώπινης ομιλίας ωστε να στοχεύει στους περισπασμούς συζητήσεων και να τους μειώνει. Ο ήχος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με τη συχνότητα του ανθρώπινου λόγου για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.

Πρόσφατες πανεπιστημιακές έρευνες έδειξαν ότι η εφαρμογή τεχνολογίας sound masking σε χώρους γραφείου έχει αυξήσει την εμπιστευτικότητα του λόγου στο 55-90%!

Το Sound masking δεν ακυρώνει τον ήχο, όμως κάνει τις δυνατές συνομιλίες δυσκολότερα κατανοητές, και άρα λιγότερο πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή. Με απλά λόγια, οι συνομιλίες οι οποίες θα αποσπούσαν συνήθως κάποιον σε μία απόσταση άνω των 5 μέτρων στο εργασιακό περιβάλλον, θα γίνουν εμφανώς λιγότερο κατανοητές ή αισθητές. Η κατά πρόσωπο συνεργασία με συναδέλφους δεν επηρεάζεται, καθώς οι μακρινές συνομιλίες εξασθενούν στο βάθος εξασφαλίζοντας και προστατεύοντας έτσι την ιδιωτικότητα.

Γνωρίστε την CAMBRIDGE

Η ABAS συνεργάζεται με την αμερικάνικη εταιρεία CAMBRIDGE SOUND MANAGEMENT USA, τον μεγαλύτερο παγκόσμιο κατασκευαστή συστημάτων sound masking που εμπιστεύονται πάνω από 2.000 εταιρείες παγκοσμίως με εντυπωσιακές αναφορές και συστάσεις.

Η CAMBRIDGE SOUND MANAGEMENT έφερε επανάσταση στη βιομηχανία sound masking με την ανάπτυξη της τεχνολογίας direct field sound masking πετυχαίνοντας έναν σταθερό και άνετο περιβαλλοντικό ήχο σε όλο το χώρο.

Πώς λειτουργούν τα συστήματα κάλυψης ήχου (sound masking systems)

Πώς λειτουργεί η ηχητική μάσκα (sound masking); Η κάλυψη ήχου είναι ήχος περιβάλλοντος που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τη συχνότητα της ανθρώπινης ομιλίας για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα της ομιλίας. Η προσθήκη ήχου σε έναν χώρο κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο ήσυχος. Αυτό συμβαίνει επειδή ο προστιθέμενος ήχος μειώνει την κατανοητότητα της ανθρώπινης ομιλίας.

Οφέλη

Οφέλη από το Σύστημα Ηχητικής Απόκρυψης

Δείτε πώς η ηχητική απόκρυψη (sound masking) ωφελεί την επιχείρησή σας:

 • Μειώστε τους περισπασμούς
 • Ενισχύστε την παραγωγικότητα
 • Προστασία του απορρήτου του λόγου
 • Αυξήστε την άνεση του γραφείου

Εφαρμογές

Εφαρμογές Συστήματος Ηχητικής Απόκρυψης

Το Σύστημα Sound Masking της ABAS μπορεί να εφαρμοστεί:

 • Γραφεία/Ανοιχτά Γραφεία
 • Συνεδριακές αίθουσες
 • Μονάδες υγείας
 • Δικαστήρια
 • Κυβερνητικά Κτίρια
 • Στρατιωτικά Κτίρια
 • Εκπαίδευση
 • Χρηματοοικονομικές εταιρείες
 • Λιανεμπόριο
 • Spa

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.