Σύστημα Ταυτόχρονης Μετάφρασης TELEVIC. Ολοκληρωμένη Λύση Ταυτόχρονης Μετάφρασης από την ABAS.

Το Σύστημα Ταυτόχρονης Μετάφρασης χρησιμοποιείται στα συνέδρια όπου ομιλούνται παραπάνω από μία γλώσσες και διανέμει το μεταφρασμένο ήχο από διερμηνείς που μεταφράζουν ταυτόχρονα σε κάθε ακροατή. Τα συστήματα ταυτόχρονης μετάφρασης που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως ασύρματα, όμως ανάλογα με τις απαιτήσεις  μπορούν να εγκατασταθούν και ενσύρματα συστήματα.

Το σύγχρονο σύστημα της ταυτόχρονης μετάφρασης είναι αποκλειστικά ψηφιακής τεχνολογίας ώστε να είναι αδιάβλητο σε παρεμβολές και υποστηρίζει πολλά κανάλια γλωσσών, με διερμηνείς οι οποίοι μεταφράζουν ταυτόχρονα σε ειδικούς θαλάμους δίχως να ενοχλούν ο ένας τον άλλο. Ο ακροατής απλά επιλέγει τη γλώσσα που επιθυμεί στο δέκτη του και ακούει τη μετάφραση.

Η ABAS με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας σε συστήματα ταυτόχρονης μετάφρασης και εκατοντάδες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, συνεργάζεται με τη Βελγική εταιρεία TELEVIC Conference και παρέχει στην ελληνική αγορά όλο το εύρος των συνεδριακών τους συστημάτων. Εδώ και 40 χρόνια η TELEVIC Conference κατασκευάζει τα πιο καινοτόμα συστήματα για όλα τα είδη συνεδριακών συναντήσεων.

Το σύστημα ταυτόχρονης μετάφρασης TELEVIC ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, λειτουργεί άμεσα, είναι εύκολο να εγκατασταθεί, προσαρμόζεται σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις και είναι ιδιαίτερα ασφαλές. Το συστημα συμφωνεί με τα πρότυπα IEC 61603-7 και IEC 60914 και έχει ψηφιακή τεχνολογία η οποία μεταδίδει σε συχνότητες από 2 έως 10 MHz, οπότε είναι αδιάβλητο στις παρεμβολές από υψηλής συχνότητας συστήματα φωτισμού, όπως λάμπες φθορίου. Μέχρι 40 μεταφραζόμενες γλώσσες μπορούν να διανέμονται ταυτόχρονα, καθαρά και χωρίς παρεμβολές.

Εφαρμογές

Εφαρμογές Συστήματος Ταυτόχρονης Μετάφρασης

Τα συστήματα αυτόματης μετάφρασης της ABAS, μπορούν να εγκατασταθούν μεταξύ άλλων:

  • κυβερνητικά και δημόσια κτίρια
  • εμπορικά γραφεία
  • ξενοδοχεία
  • τράπεζες
  • εκπαιδευτικά και ιατρικά ιδρύματα
  • αίθουσες συνεδρίων
  • κέντρα τύπου
  • αίθουσες τάξεων
  • εταιρείες

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.