Το Σύστημα Ταυτόχρονης Μετάφρασης χρησιμοποιείται στα συνέδρια όπου ομιλούνται παραπάνω από μία γλώσσες και διανέμει το μεταφρασμένο ήχο από διερμηνείς που μεταφράζουν ταυτόχρονα σε κάθε ακροατή. Τα συστήματα ταυτόχρονης μετάφρασης που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως ασύρματα, όμως ανάλογα με τις απαιτήσεις  μπορούν να εγκατασταθούν και ενσύρματα συστήματα.

 

Το σύγχρονο σύστημα της ταυτόχρονης μετάφρασης είναι αποκλειστικά ψηφιακής τεχνολογίας ώστε να είναι αδιάβλητο σε παρεμβολές και υποστηρίζει πολλά κανάλια γλωσσών, με διερμηνείς οι οποίοι μεταφράζουν ταυτόχρονα σε ειδικούς θαλάμους δίχως να ενοχλούν ο ένας τον άλλο. Ο ακροατής απλά επιλέγει τη γλώσσα που επιθυμεί στο δέκτη του και ακούει τη μετάφραση.

 

Η ABAS με πάνω από 37 χρόνια εμπειρίας σε συστήματα ταυτόχρονης μετάφρασης και εκατοντάδες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, συνεργάζεται με τη Βελγική εταιρεία TELEVIC Conference και παρέχει στην ελληνική αγορά όλο το εύρος των συνεδριακών τους συστημάτων. Εδώ και 40 χρόνια η TELEVIC Conference κατασκευάζει τα πιο καινοτόμα συστήματα για όλα τα είδη συνεδριακών συναντήσεων.

Το σύστημα ταυτόχρονης μετάφρασης TELEVIC ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, λειτουργεί άμεσα, είναι εύκολο να εγκατασταθεί, προσαρμόζεται σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις και είναι ιδιαίτερα ασφαλές. Το συστημα συμφωνεί με τα πρότυπα IEC 61603-7 και IEC 60914 και έχει ψηφιακή τεχνολογία η οποία μεταδίδει σε συχνότητες από 2 έως 10 MHz, οπότε είναι αδιάβλητο στις παρεμβολές από υψηλής συχνότητας συστήματα φωτισμού, όπως λάμπες φθορίου. Μέχρι 40 μεταφραζόμενες γλώσσες μπορούν να διανέμονται ταυτόχρονα, καθαρά και χωρίς παρεμβολές.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Ταυτόχρονης Μετάφρασης TELEVIC, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες μηχανικούς ήχου, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστο ήχο σε κάθε περίπτωση.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.