Σύστημα Τηλεδιάσκεψης. Ολοκληρωμένη Λύση ABAS.

Το Σύστημα Τηλεδιάσκεψης (Video Conference System), επιτρέπει την πραγματοποίηση μιας διαδικτυακής συνάντησης η οποία λαμβάνει χώρα ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα μέλη, όπου ο κάθε συμμετέχων μπορεί να δει την εικόνα του άλλου, ενώ όλοι μπορούν να μιλήσουν και να ακούσουν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε πραγματικό χρόνο.

Τα Συστήματα Τηλεδιάσκεψης (Video Conference System) της ABAS, οδηγούν πλέον τις συναντήσεις σε μια νέα εποχή  με προϊόντα τηλεδιασκέψεων και τηλεπαρουσίασης ειδικά σχεδιασμένα για την ανάγκη της γρήγορης και άμεσης διαδραστικότητας και λήψης αποφάσεων, που επιτάσσει η σημερινή εποχή. Τα συστήματα αυτά χαρακτηρίζονται από την προβολή εικόνας σε υψηλή ανάλυση HD έως Ultra HD 4K, την ασφάλεια, σταθερότητα, διαλειτουργικότητα και τη μεγάλη τους δυναμική, έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να βιώνουν την εμπειρία μιας ζωντανής και απρόσκοπτης επικοινωνίας σε κάθε περίπτωση.

Σε πιο εξελιγμένο επίπεδο, υπάρχει επίσης η δυνατότητα διαμοίρασης περιεχομένου από μία συσκευή κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης. Δύο βασικά πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται για την εκκίνηση μιας τηλεδιάσκεψης είναι τα SIP και το H.323.

Τύποι Τηλεδιάσκεψης

Οι συναντήσεις τηλεδιάσκεψης μπορούν να συμβούν με δύο τρόπους: είτε point-to-point ή multi-point.

Τηλεδιάσκεψη Point-to-point

Στο point-to-point, το απλούστερο σενάριο, είναι όταν ένα άτομο ή μία ομάδα συνδέεται με ένα άλλο άτομο ή ομάδα.

Τηλεδιάσκεψη Multi-point

Στις multi-point βιντεοκλήσεις, τρεις ή και περισσότερες τοποθεσίες ενώνονται και όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν και να ακούσουν ο ένας τον άλλο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης διαμοιραζόμενου περιεχομένου κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης αυτής. Σε αυτήν την περίπτωση, η μετάδοση ψηφιακής πληροφορίας, φωνής, βίντεο ή περιεχομένου επεξεργάζεται από ένα κεντρικό ανεξάρτητο λογισμικό πρόγραμμα.

Λειτουργεί με αυτό που έχετε σήμερα και μπορεί να χρειαστείτε αύριο

Πλεονεκτήματα Τηλεδιάσκεψης

Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που περιλαμβάνουν οι επαγγελματικές λύσεις τηλεδιάσκεψης της ABAS:

  • Βελτιωμένη παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, καθώς οι τηλεδιασκέψεις μπορούν να διεξαχθούν μέσω ίντερνετ κάθε στιγμή και από κάθε σημείο.
  • Νέες επιλογές λειτουργιών για επαγγελματικές συναντήσεις υψηλής ποιότητας, εκπαίδευση προσωπικού, απομακρυσμένη εργασία, μάθηση από απόσταση και διαδικτυακές συνεντεύξεις ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο, κάτι που διαφορετικά δεν θα ήταν εφικτό.
  • Μείωση ταξιδιωτικών εξόδων και εξόδων εκπαίδευσης προσωπικού. Αποτελεσματική επικοινωνία με ολοκάθαρη εικόνα και ήχο.
  • Βελτίωση των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης πελατών.

Εφαρμογές Τηλεδιάσκεψης

Τα συστήματα τηλεδιάσκεψης ABAS, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα είδη επιχειρήσεων, σε οικονομικές επιχειρηματικές υπηρεσίες, νομικές εταιρείες, ιατρικές υπηρεσίες, στην εκπαίδευση, στην κατασκευή, κτλ.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.