Σύστημα Τηλεδιάσκεψης. Ολοκληρωμένη Λύση ABAS.

Το Σύστημα Τηλεδιάσκεψης (Video Conference System), επιτρέπει την πραγματοποίηση μιας διαδικτυακής συνάντησης η οποία λαμβάνει χώρα ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα μέλη, όπου ο κάθε συμμετέχων μπορεί να δει την εικόνα του άλλου, ενώ όλοι μπορούν να μιλήσουν και να ακούσουν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε πραγματικό χρόνο.

Τα Συστήματα Τηλεδιάσκεψης (Video Conference System) της ABAS, οδηγούν πλέον τις συναντήσεις σε μια νέα εποχή  με προϊόντα τηλεδιασκέψεων και τηλεπαρουσίασης ειδικά σχεδιασμένα για την ανάγκη της γρήγορης και άμεσης διαδραστικότητας και λήψης αποφάσεων, που επιτάσσει η σημερινή εποχή. Τα συστήματα αυτά χαρακτηρίζονται από την προβολή εικόνας σε υψηλή ανάλυση HD έως Ultra HD 4K, την ασφάλεια, σταθερότητα, διαλειτουργικότητα και τη μεγάλη τους δυναμική, έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να βιώνουν την εμπειρία μιας ζωντανής και απρόσκοπτης επικοινωνίας σε κάθε περίπτωση.

Σε πιο εξελιγμένο επίπεδο, υπάρχει επίσης η δυνατότητα διαμοίρασης περιεχομένου από μία συσκευή κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης. Δύο βασικά πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται για την εκκίνηση μιας τηλεδιάσκεψης είναι τα SIP και το H.323.

Τύποι Τηλεδιάσκεψης

Οι συναντήσεις τηλεδιάσκεψης μπορούν να συμβούν με δύο τρόπους: είτε point-to-point ή multi-point.

Τηλεδιάσκεψη Point-to-point

Στο point-to-point, το απλούστερο σενάριο, είναι όταν ένα άτομο ή μία ομάδα συνδέεται με ένα άλλο άτομο ή ομάδα.

Τηλεδιάσκεψη Multi-point

Στις multi-point βιντεοκλήσεις, τρεις ή και περισσότερες τοποθεσίες ενώνονται και όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν και να ακούσουν ο ένας τον άλλο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης διαμοιραζόμενου περιεχομένου κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης αυτής. Σε αυτήν την περίπτωση, η μετάδοση ψηφιακής πληροφορίας, φωνής, βίντεο ή περιεχομένου επεξεργάζεται από ένα κεντρικό ανεξάρτητο λογισμικό πρόγραμμα.

Λειτουργεί με αυτό που έχετε σήμερα και μπορεί να χρειαστείτε αύριο

Πλεονεκτήματα Τηλεδιάσκεψης

Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που περιλαμβάνουν οι επαγγελματικές λύσεις τηλεδιάσκεψης της ABAS:

  • Βελτιωμένη παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, καθώς οι τηλεδιασκέψεις μπορούν να διεξαχθούν μέσω ίντερνετ κάθε στιγμή και από κάθε σημείο.
  • Νέες επιλογές λειτουργιών για επαγγελματικές συναντήσεις υψηλής ποιότητας, εκπαίδευση προσωπικού, απομακρυσμένη εργασία, μάθηση από απόσταση και διαδικτυακές συνεντεύξεις ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο, κάτι που διαφορετικά δεν θα ήταν εφικτό.
  • Μείωση ταξιδιωτικών εξόδων και εξόδων εκπαίδευσης προσωπικού. Αποτελεσματική επικοινωνία με ολοκάθαρη εικόνα και ήχο.
  • Βελτίωση των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης πελατών.

Εφαρμογές Τηλεδιάσκεψης

Τα συστήματα τηλεδιάσκεψης ABAS, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα είδη επιχειρήσεων, σε οικονομικές επιχειρηματικές υπηρεσίες, νομικές εταιρείες, ιατρικές υπηρεσίες, στην εκπαίδευση, στην κατασκευή, κτλ.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Είτε αφορά σε ένα μικρό σύστημα point-to-point μιας μικρής επιχείρησης, είτε σε ένα σύνθετο σύστημα multi-point με πολλαπλούς συμμετέχοντες μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, η ABAS έχει την ιδανική για εσάς λύση.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Τηλεδιάσκεψης, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων.

Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους μηχανικούς, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας.

Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστα συστήματα σε κάθε περίπτωση.