Επαγγελματικές Τηλεοράσεις για Ξενοδοχεία

Οι πελάτες των ξενοδοχείων σήμερα προσδοκούν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Με τον όρο Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις (Hospitality TV ή Hotel TV) αναφερόμαστε τόσο στις τηλεοράσεις που βρίσκονται στα δωμάτια όσο και τους κοινόχρηστους χώρους ενός ξενοδοχείου και στις δυνατότητες προσαρμογής που διαθέτουν και επιτρέπουν στα ξενοδοχεία να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες με μια εμπειρία τηλεόρασης που υπερβαίνει τις προσδοκίες τους.

Η ABAS Integrated Systems συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευαστές της βιομηχανίας, παρέχοντας καινοτόμες ξενοδοχειακές οθόνες και τηλεοράσεις που προσφέρουν νέες και συναρπαστικές δυνατότητες για ξενοδοχεία να ξεπερνούν τις προσδοκίες των επισκεπτών τους, ενώ παράλληλα αποτελούν πηγή εσόδων, επιτρέποντας στα ξενοδοχεία να χρεώνουν για premium περιεχόμενο όπως premium ταινίες, παιχνίδια, υπηρεσίες αγορών και άλλα.

Οι Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις Hospitality TVs της ABAS προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο των ρυθμίσεων ενός δωματίου παρέχοντας στους επισκέπτες απεριόριστες ευκαιρίες να ενημερώνονται και να διασκεδάζουν μέσω μιας σειράς προσαρμοσμένων περιεχομένων, εξασφαλίζοντας την ικανοποίησή τους.

Χαρακτηριστικά Τηλεοράσεων για Ξενοδοχεία (Hospitality TV):

  • Premium τηλεοπτικά κανάλια
  • Video On Demand
  • Υπηρεσίες αγορών
  • Εφαρμογές Διαδικτύου
  • Πληροφορίες για τον καιρό, τα νέα και τον τοπικό τουρισμό
  • Δυνατότητα να προσφέρουν ένα μήνυμα καλωσορίσματος από το ξενοδοχείο

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Συστήματα Ξενοδοχειακών Τηλεοράσεων, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους μηχανικούς, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας.

Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστη εικόνα σε κάθε περίπτωση. Είτε αφορά σε ένα από σύστημα τηλεοράσεων για ένα μικρό ξενοδοχείο, είτε σε μία εξεζητημένη και πολύπλοκη λύση ενός μεγάλου Resort με αυξημένες απαιτήσεις, η ABAS έχει την ιδανική για εσάς λύση. Η ABAS συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, παρέχοντας λύσεις από την αρχή έως το τέλος σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.

Δυναμικά και διαδραστικά συστήματα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων θα επιτρέψουν στην εταιρεία σας να εξασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών σας.

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.