Επαγγελματικές Τηλεοράσεις για Ξενοδοχεία

Οι πελάτες των ξενοδοχείων σήμερα προσδοκούν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Με τον όρο Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις (Hospitality TV ή Hotel TV) αναφερόμαστε τόσο στις τηλεοράσεις που βρίσκονται στα δωμάτια όσο και τους κοινόχρηστους χώρους ενός ξενοδοχείου και στις δυνατότητες προσαρμογής που διαθέτουν και επιτρέπουν στα ξενοδοχεία να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες με μια εμπειρία τηλεόρασης που υπερβαίνει τις προσδοκίες τους.

Η ABAS Integrated Systems συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευαστές της βιομηχανίας, παρέχοντας καινοτόμες ξενοδοχειακές οθόνες και τηλεοράσεις που προσφέρουν νέες και συναρπαστικές δυνατότητες για ξενοδοχεία να ξεπερνούν τις προσδοκίες των επισκεπτών τους, ενώ παράλληλα αποτελούν πηγή εσόδων, επιτρέποντας στα ξενοδοχεία να χρεώνουν για premium περιεχόμενο όπως premium ταινίες, παιχνίδια, υπηρεσίες αγορών και άλλα.

Οι Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις Hospitality TVs της ABAS προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο των ρυθμίσεων ενός δωματίου παρέχοντας στους επισκέπτες απεριόριστες ευκαιρίες να ενημερώνονται και να διασκεδάζουν μέσω μιας σειράς προσαρμοσμένων περιεχομένων, εξασφαλίζοντας την ικανοποίησή τους.

Χαρακτηριστικά

Τηλεοράσεις Ξενοδοχείων Hotel TV

Μερικά χαρακτηριστικά των Τηλεοράσεων για Ξενοδοχεία (Hospitality TV) είναι τα παρακάτω:

  • Premium τηλεοπτικά κανάλια
  • Video On Demand
  • Υπηρεσίες αγορών
  • Εφαρμογές Διαδικτύου
  • Πληροφορίες για τον καιρό, τα νέα και τον τοπικό τουρισμό
  • Δυνατότητα να προσφέρουν ένα μήνυμα καλωσορίσματος από το ξενοδοχείο

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.