fbpx

Δημόσια Κτίρια

Ψάχνετε Επαγγελματική Ενοποίηση Συστημάτων;

Σύστημα Αγγελιών & Φωνητικού Συναγερμού, Ήχος & Εικόνα, Συνεδριακά, Έξυπνοι Αυτοματισμοί, Δορυφορική Τηλεόραση & IPTV και άλλα.

Ο Δημόσιος Κλάδος έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, τις ανάγκες και τις προκλήσεις που πρέπει να ληφθούν προσεκτικά υπόψη κατά το σχεδιασμό συστημάτων ήχου, βίντεο, αυτοματισμού και την ενσωμάτωση διαφορετικών μονάδων. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής, έξυπνα και οικονομικά αποδοτικά ώστε να υποστηρίζουν πραγματικά τις καθημερινές σας λειτουργίες και να συμβάλλουν στη βελτίωση της απόδοσης και της ανάπτυξης του οργανισμού σας.

Η εμπειρία 40+ ετών της εταιρείας μας στον Δημόσιο Κλάδο εκτείνεται από την ενσωμάτωση απλών συστημάτων σε πιο σύνθετα και απαιτητικά. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα Σύστημα Αγγελιών & Φωνητικού Συναγερμού, ένα Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου ή ένα Συνεδριακό Σύστημα για ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, η ABAS Integrated Systems έχει τη λύση.

Ποιους εξυπηρετούμε

Υπουργεία

Δήμοι

Δημόσιες Υπηρεσίες

Δικαστήρια

Πρεσβείες

Τελευταία Έργα

Οι Υπηρεσίες μας

Στην ABAS κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό λόγω των ιδιαίτερων παραμέτρων και αναγκών που το χαρακτηρίζουν. Ο σωστός σχεδιασμός ενός έργου έχει τις προκλήσεις του, καθώς απαιτεί μια ευρεία έρευνα για το κατάλληλο σύστημα ήχου, εικόνας ή αυτοματισμού το οποίο θα λειτουργεί άψογα, αποδίδοντας πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ομάδα μελέτης και σχεδιασμού της ABAS, μέσα από την πολυετή της εμπειρία και σε συνεργασία με τα καλύτερα αρχιτεκτονικά και σχεδιαστικά γραφεία στην Ελλάδα, θα προτείνει και αναπτύξει για εσάς ιδανικές λύσεις για το έργο σας, προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες.

Η εταιρεία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος κορυφαίων Ευρωπαίων και Αμερικανών κατασκευαστών συστημάτων ήχου, εικόνας και αυτοματισμών, των οποίων τα προϊόντα αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είναι υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, ενώ παράλληλα προσφέρουν την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Καθώς κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι μοναδικό, πέραν από τους αποκλειστικούς μας συνεργάτες, στην ABAS έχουμε επίσης καθιερώσει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές, το οποίο μας επιτρέπει να προμηθεύουμε και να εγκαθιστούμε οποιοδήποτε σύστημα επιθυμεί ένας πελάτης.

Η ABAS διαθέτει μία ομάδα εκπαιδευμένων τεχνικών που εγκαθιστούν συστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η ομάδα μας τυγχάνει θετικής ανταπόκρισης από τους πελάτες, για τη δέσμευση ολοκλήρωσης και παράδοσης όλων των έργων στο 100% της λειτουργίας τους, χωρίς προβλήματα, καθώς και για το σεβασμό που δείχνουν στους πελάτες μας.

Η παραμετροποίηση ενός συστήματος – έχοντας πριν συλλέξει όλες τις απαραίτητες και διαθέσιμες πληροφορίες – ξεκινάει από τα γραφεία μας, όπου η ομάδα μηχανικών μας θα μελετήσει σε βάθος όλες τις παραμέτρους και λεπτομέρειες του έργου, προκειμένου να το παραμετροποιήσει με ακρίβεια.

Οι εξειδικευμένοι μας μηχανικοί και τεχνικοί, θα επισκεφθούν το χώρο εγκατάστασης ώστε να ενοποιήσουν όλα τα υποσυστήματα ήχου, εικόνας και αυτοματισμών, σε ένα πλήρες λειτουργικό και ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο θα λειτουργεί αδιάκοπα μια ζωή.

Η ABAS δεν εγκαθιστά απλά τον εξοπλισμό, αλλά ειδικεύεται και στην ενσωμάτωση αυτού σε ένα και μόνο σύστημα για πλήρη έλεγχο. Οι φιλικές προς το χρήστη επιφάνειες, είναι προγραμματισμένες στο να απαντούν στις μοναδικές απαιτήσεις του κάθε χρήστη για μεγαλύτερη άνεση.

Με την ολοκλήρωση του έργου, οι πελάτες λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση και καθοδηγούνται βήμα-βήμα στην πλήρη λειτουργία του συστήματος. Περαιτέρω πληροφορίες και εκπαίδευση είναι διαθέσιμη από τους μηχανικούς μας κατ’απαίτηση.

Στην ABAS, είμαστε υπερήφανοι για την επιμήκυνση της λειτουργίας των εγκαταστάσεων μας προσφέροντας προγραμματισμένες επισκέψεις συντήρησης και πακέτα επιδιόρθωσης. Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών συντήρησης, εργάζεται συνεχώς για να διασφαλίσει την ικανοποίηση ακόμα και μετά την ολοκλήρωση μιας εγκατάστασης.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Οι πιστοποιημένες κατά ISO 9001 υπηρεσίες και η έμπειρη τεχνική μας ομάδα, εγγυώνται:

  • Μια ολοκληρωμένη ενοποίηση συστημάτων που ενσωματώνεται στην τρέχουσα υποδομή του οργανισμού σας (χωρίς την ανάγκη διακοπής των καθημερινών σας λειτουργιών)
  • Εφαρμογή όλων των απαιτούμενων διαδικασιών από την αρχή ως και την παράδοση των συστημάτων σε λειτουργία.
  • Διασφάλιση της τήρησης των προθεσμιών σας.
  • Συνεχή υποστήριξη μετά την πώληση.

Ψάχνετε Επαγγελματική Ενοποίηση Συστημάτων;

Σύστημα Αγγελιών & Φωνητικού Συναγερμού, Ήχος & Εικόνα, Συνεδριακά, Έξυπνοι Αυτοματισμοί, Δορυφορική Τηλεόραση & IPTV και άλλα.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.