
Ξενοδοχείο Athens MarriottPalaio Faliro, Athens
Στο νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων ATHENS MARRIOTT που βρίσκεται στη λ. Συγγρού, απέναντι από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η A.B.A.S προμήθευσε και εγκατέστησε συστήματα τελευταίας τεχνολογίας μεγάλων Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών οίκων που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά όπως:
- Σύστημα Ανακοινώσεων EN54 και Διανομής Μουσικής με συνολική ισχύ ενισχυτών άνω των 5.000W και 350 ηχεία.
- Προβολικό Σύστημα Βίντεο, Σύστημα Αυτοματισμού Ξενοδοχείων CRESTRON και
Σύστημα Τηλεδιάσκεψης (video conference) στο main Ballroom και σε όλους τους χώρους εκδηλώσεων συνολικής δυναμικότητας πλέον των 1.000 ατόμων. - Ψηφιακό Συνεδριακό Σύστημα TELEVIC με δύο ξεχωριστά φορητά συστήματα για χρήση σε κάθε event.
- Σύστημα Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος μέσω IP (IPTV) με χρήση οπτικών ινών για διανομή HD εικόνας σε όλα τα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους του
ξενοδοχείου. - Σύστημα Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage System) στο lobby και στις 8 αίθουσες εκδηλώσεων για πληροφόρηση των επισκεπτών σχετικά με τα επερχόμενα events και το πρόγραμμα των χώρων.