Έρευνα & Σχεδιασμός

Στην ABAS κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό λόγω των ιδιαίτερων παραμέτρων και αναγκών που το χαρακτηρίζουν. Ο σωστός σχεδιασμός ενός έργου έχει τις προκλήσεις του, καθώς απαιτεί μια ευρεία έρευνα για το κατάλληλο σύστημα ήχου, εικόνας ή αυτοματισμού το οποίο θα λειτουργεί άψογα, αποδίδοντας πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ομάδα μελέτης και σχεδιασμού της ABAS, μέσα από την πολυετή της εμπειρία και σε συνεργασία με τα καλύτερα αρχιτεκτονικά και σχεδιαστικά γραφεία στην Ελλάδα, θα προτείνει και αναπτύξει για εσάς ιδανικές λύσεις για το έργο σας, προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες.

Στη ABAS, είμαστε πιστοποιημένοι για τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με το ISO 9001.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε?

Στην ABAS, η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, έχουν βοηθήσει και καθιερώσει την εταιρεία μας στην αγορά οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων ως ηγέτη στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (system integrations).

Γνώστες του αντικείμενου, πελατοκεντρική προσέγγιση και επαγγελματισμός. Εγκατέστησα σύστημα αυτοματισμού, για ελέγχο του ήχου, της εικόνας, της θερμοκρασίας και της ασφάλειας του σπιτιού μου. Πολύ καλή εταιρεία, προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Γιώργος Αντουβάς

Ψάχνετε Επαγγελματική Ενοποίηση Συστημάτων;

Καλέστε με
+
Καλέστε με