Επαγγελματικό Σύστημα Προβολών. Ολοκληρωμένη Λύση Προβολικού Συστήματος Video.

Ένα επαγγελματικό σύστημα προβολών αποτελείται από βιντεοπροβολέα (video projector), ο οποίος προβάλλει μεγεθυμένη εικόνα σε μία επιφάνεια προβολής, συνήθως σε μια οθόνη προβολής. Οι πιο συνήθεις χρήσεις ενός προβολικού συστήματος video αφορούν σε αίθουσες συνεδριάσεων, meeting rooms, αίθουσες διδασκαλίας, πολυχώρους ξενοδοχείων, κτλ.

Καθώς υπάρχει μία ευρεία ποικιλία από διαθέσιμες τεχνολογίες προβολής, η επιλογή της ιδανικής λύσης για εσάς μπορεί να αποδειχθεί ένα δύσκολο έργο.

Η ABAS θα αναλάβει να σχεδιάσει, να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει το επαγγελματικό σύστημα προβολών για το χώρο σας, είτε είναι μια μικρή αίθουσα διδασκαλίας, είτε είναι μεγάλος συνεδριακός χώρος με βιντεοπροβολείς των πιο γνωστών κατασκευαστών όπως EPSON, PANASONIC, SONY, OPTOMA, κτλ., και projectors τελευταίας τεχνολογίας με πηγή φωτός laser, πολύ υψηλή φωτεινότητα έως 20.000 lumens, ειδικούς τηλεφακούς και μετατόπιση εικόνας, υπερυψηλή ανάλυση έως και 4K και μεταφορά του σήματος εικόνας σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς απώλειες μέσω πρωτοκόλλου HDBaseT ή μέσω δικτύου IP με τεχνολογία AVoIP.

Στην οθόνη προβολής (projection screen) πάλι, οι επιλογές είναι πολλές. Ξεκινώντας από οθόνες με πλάτος προβολής 1.7 μέτρα έως γιγάντιες οθόνες πλάτους 12 μέτρων, σταθερές ή μηχανοκίνητες με πλαϊνούς εντατήρες για απόλυτα επίπεδη οθόνη κάθε φορά, η ABAS θα σας προτείνει την οθόνη προβολής που είναι κατάλληλη για το χώρο σας.

Εάν είναι επιθυμητό να μην είναι ορατός ο video projector όταν δεν χρησιμοποιείται, μπορεί να εγκατασταθεί ειδικό lift απόκρυψης που ενσωματώνονται σε ψευδοροφή, σε τοίχο, σε έπιπλο, ή όπου αλλού και αν θελήσετε.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πλέον των 40 ετών, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, είναι η δέσμευση μας πως η ABAS παρέχει αξιόπιστα συστήματα και προϊόντα, κατάλληλα για όλες τις προδιαγραφές μεγάλων και απαιτητικών έργων.

To πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.