Το Προβολικό Σύστημα Video αποτελείται από βιντεοπροβολέα, ο οποίος προβάλλει μεγεθυμένη εικόνα σε μία επιφάνεια προβολής, συνήθως σε μια οθόνη προβολής. Οι πιο συνήθεις χρήσεις ενός προβολικού συστήματος video αφορούν σε παρουσιάσεις, συνέδρια, τάξεις διδασκαλίας, home cinema, κτλ.

Καθώς υπάρχει μία ευρεία ποικιλία από διαθέσιμες τεχνολογίες προβολής, η επιλογή της ιδανικής τεχνολογίας για εσας μπορεί να αποδειχθεί ένα δύσκολο έργο. Από τον μικρό χώρο διδασκαλίας, στους μεγαλύτερους συνεδριακούς χώρους με βιντεοπροβολείς laser έως και τα 4K HDR και 3D Digital Cinemas, στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τη σωστή λύση, ικανή να υποστηρίξει τις άμεσες αλλά και μακροχρόνιες ανάγκες σας.  

Στην οθόνη προβολής πάλι, οι επιλογές είναι πολλές. Ξεκινώντας από οθόνες με πλάτος προβολής 1.7 μέτρα έως γιγάντιες οθόνες πλάτους 12 μέτρων, μηχανοκίνητες ή σταθερές και με πλαϊνούς εντατήρες για απόλυτα επίπεδη οθόνη κάθε φορά, η ABAS θα σας προτείνει την οθόνη προβολής που είναι κατάλληλη για το χώρο σας.

Σε πολλούς χώρους είναι επιθυμητό να μην είναι ορατοί ο video projector και η οθόνη προβολής όταν δεν πραγματοποιείται κάποια προβολή.

Στην περίπτωση της οθόνης προβολής, αυτό είναι εφικτό με τη χρήση μηχανοκίνητης οθόνης που διπλώνει όταν δε χρησιμοποιείται ή σε χώρους που διαθέτουν ψευδοροφή, η οθόνη μπορεί να είναι κατασκευής inceiling που ενσωματώνεται στην ψευδοροφή εντελώς.

Για την απόκρυψη του video projector χρησιμοποιούνται ειδικά lift απόκρυψης που ενσωματώνονται σε ψευδοροφή, σε τοίχο, σε έπιπλο, ή όπου αλλού και αν θελήσετε.

Γιατί να επιλέξετε την ABAS

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επί 37 συναπτά έτη, οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ο συνεχής εσωτερικός έλεγχος συστημάτων, εγγυώνται ότι η ABAS μπορεί να παρέχει αξιόπιστα Προβολικά Συστήματα Video, ικανά να ανταποκριθούν σε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μεγάλων και δύσκολων έργων. Το πλήρως εξειδικευμένο τμήμα της ABAS με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους μηχανικούς, θα αναλάβει και διεκπεραιώσει όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων, την εγκατάσταση και μετέπειτα υποστήριξη, με ιδανικές για εσάς λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και του προϋπολογισμού σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος, η ABAS σας παρέχει άριστα συστήματα σε κάθε περίπτωση.

Εξαρτήματα Συστήματος

Η ABAS διατηρεί μία δέσμευση συνεχούς εξειδικευμένης εκπαίδευσης, καθώς έτσι είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα πως ακριβώς αυτές οι τεχνολογίες επηρεάζουν τους πελάτες μας. Η ABAS έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με σημαντικούς κατασκευαστές video projectors όπως η EPSON, PANASONIC, SONY, κτλ., παρέχοντάς σας πάντα με τα πιο εξελιγμένα διαθέσιμα προϊόντα της αγοράς.

Εφαρμογές Συστήματος

Τα προβολικά συστήματα video της ABAS μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε: ξενοδοχεία οικίες εμπορικά καταστήματα εμπορικά κέντρα εκθέσεις σχολεία & πανεπιστήμια βιβλιοθήκες γραφεία συνεδριακούς χώρους αμφιθέατρα μουσεία τράπεζες

Ζητήστε να σας καλέσουμε για πληροφορίες

Θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους Τεχνικούς μας Συμβούλους μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.